MILJANA KULIĆ STIGLA NA PINK! Upala u studio, pa najavila totalni LOM uživo u programu!


IZVOR: Republika/M. I. - 23.08.2024 | 23:23


Miljana Kulić večeras gostuje u emisiji "Narod pita".

Foto: Printscreen/Pink TV
MILJANA KULIĆ STIGLA NA PINK! Upala u studio, pa najavila totalni LOM uživo u programu!

Mnogi sa nestrpljenjem čekaju večerašnju emisiju "Narod pita" na TV Pink, nakon što je prošle noći gostovao bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković. Voditeljka Ana Radulović je ugostila bivše takmičare čije su emocije izazvale veliku pažnju javnosti.

Teodora Delić, bivša učesnica Elite uplovila je u vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ali je tokom njihovih sukoba često bila u društvu Nemanje Gačića, koji je takođe u emisiji. Međutim, Miljana Kulić se večeras takođe nalazi u studiju, a ona je već stigla u zgradu Pinka i spremna je da napravi haos, s obzirom da ju je Jelena Ilić Marinković isprozivala najstrašnije samo nekoliko sati ranije.

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić, Ivan Marinković i Jelena Ilić

Podsetimo, Ivan je sinoć u emisiji ponovio da je Kulićka boravila kod njega, te da takva Jelenina reakicja nije normalna s obzirom na to da je ona ranije bila ta koja je forsirala da njih dvoje budu u dobrim odnosima zbog deteta.

- Ma to sve sada dovodim u pitanje, da je bila iskrena, onda bi se i sada radovala našem pomirenju. Čuo sam večeras neki intervju Zolin u kojome nas on podržava, što je najnormalnije - rekao je Ivan, pa se vratio na Jelenu:

- To što je ranije pričala, ona je bila svesna da bi naišla na osudu, da je drugačije postupala. Rekao sam da zbog nje zapostavljao Željka, jer sam ja ipak imao ženu i razmišljao sam kako se ona oseća, a to kako priča je verovatno bilo za publiku. Ne bi bilo korektno i dobro po nju da nije podržavala da Miljana i ja budemo u dobrim odnosima zbog Željka, ali sada je pokazala da joj nije bilo drago koliko nas sada pljuje. Jelena je nesrećna što nema decu i što sa mnom nije uspela da ima potomstvo, ali nije do mene, tako da joj je to između mene i Miljane potpuno bilo nebitno, jer je htela svoje dete.

BONUS VIDEO: