MILJANA KULIĆ OTKRILA ŠTA JE RADILA SA ZOLOM! Konačno sve priznala, evo u kakvom su odnosu posle svega!


IZVOR: Republika/ D. L. - 24.08.2024 | 10:45


Ovaj neočekivani preokret u odnosima između Miljane i Zole, kao i između Miljane i Ivana, izazvao je veliku pažnju javnosti.

Foto: ATAImages
MILJANA KULIĆ OTKRILA ŠTA JE RADILA SA ZOLOM! Konačno sve priznala, evo u kakvom su odnosu posle svega!

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić je u emisiji "Narod pita" otkrila da je došlo do pomirenja sa njenim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Iako je priznala da između njih više nema ničega konkretnog, istakla je da su uspeli da zakopaju ratne sekire i da su sada u drugarskim odnosima.

- U kontaktu si sa Zolom?" - pitala je voditeljka, a Miljana je potvrdila da su u dobrim odnosima i da im to najviše odgovara: 

Foto: ST/Dragan Kadić, L.L./ATAImages

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Ivan Marinković

 

- Da, u drugarskim smo odnosima. Nema razmirica među nama, tako nam najviše odgovara. Samo smo se čuli, nismo se videli. 

Inače, Ivan Marinković, takođe bivši učesnik rijalitija, priznao je da je sa porodicom Kulić sada u odličnim odnosima. Otkrio je da je Miljana trenutno kod njega i da planiraju odlazak na more.

Foto: M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola

 

- Miljana i ja smo sada super, ona je kod mene, treba da idemo na more, ona i ja, a Marija je sa Željkom. Ona je kod mene, spava u spavaćoj sobi, ja u dnevnoj. Sada smo u sjajnim odnosima, nema tu emocija, ali mi se poštujemo -  izjavio je Ivan ranije za Pink.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Ovaj neočekivani preokret u odnosima između Miljane i Zole, kao i između Miljane i Ivana, izazvao je veliku pažnju javnosti. Nakon turbulentnih događaja u kojima su učestvovali, njihovo pomirenje i prijateljski odnosi su svakako nešto o čemu će se i dalje pričati. S obzirom na njihovu prošlost, ovo je definitivno iznenadilo mnoge događaja koji je izazvao interesovanje mnogih, a u kakvom će odnosu biti u daljem periodu, ostaje samo da se vidi. 
 

BONUS VIDEO: