PRVI PRAVI SUSRET TEODORE I MILJANE DESIO IZA KAMERA: Svi su očekivali ŽESTOK SUKOB - evo šta su uradile samo par minuta pred "Narod pita"! Ovo niko nije PROVALIO u emisiji!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 24.08.2024 | 10:15


Bivše cimerke iznenadile javnost.

Foto: Printskrin/RTV PINK
PRVI PRAVI SUSRET TEODORE I MILJANE DESIO IZA KAMERA: Svi su očekivali ŽESTOK SUKOB - evo šta su uradile samo par minuta pred "Narod pita"! Ovo niko nije PROVALIO u emisiji!

Bivše učesnice "Elite" Miljana Kulić i Teodora Delić suočile su se sinoć pred kamerama u emisiji "Narod pita", ali to nije bio njihov prvi susret posle "Elite 7".

Naime, nekoliko minuta pre početka emisije kamera je zabeležila je kako je njihov prvi pravi susret izgledao pre početka emisije, pa iako su svi očekivali da između njih vlada netrpeljivost, one su se čak iza kulisa čak zagrlile i poljubile, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Youtube.com/ZADRUGA UZIVO ELITA NAROD PITA : EKIPA UZIVO

Miljana Kulić i Teodora Delić u emisiji "Narod pita"

Poznato je da su njih dve imale turbulentan odnos u Eliti, zbog Teodorine veze sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Miljaninim bivšim dečkom. Bilo je tu i svađa i sukoba, ali i druženja, pa je negde bilo za očekivati i da ovaj njihov susret bude žestok, što se nije desilo.

Nisam očekivala moju drugaricu, ali Pink je uvek prepun iznenađenja. Lepo smo se pozdravile malopre, tako da verujem da će njoj biti prijatno, ali i meni. Kao što je i Miljana rekla, bitno je mišljenje naroda - rekla je Teodora, ali niko nije očekivao da se sa Kulićevom baš izgrlila i izljubila, kada je ona istakla da su se već pozdravile.

Podsetimo, ni Nemanja Gačić, koji je sinoć gostovao zajedno sa njima, ni Teodora nisu znali da će Miljana biti gost u emisiji do poslednjeg trenutka.

Teodora Delić, bivša učesnica "Elite" uplovila je u vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ali je tokom njihovih sukoba često bila u društvu Nemanje Gačića, koji je takođe biti u studiju.

BONUS VIDEO: