IVAN PROSIO OD JELENE PARE ZA LEBA: Osvanule šok-prepiske, molio i kumio da mu prebaci 2.000 dinara, ovaj cimer rešio da ga SAHRANI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 24.08.2024 | 11:15


Marinković dobio žestok udarac, nakon što je u emisiji "Narod pita" izvređao sve žive.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
IVAN PROSIO OD JELENE PARE ZA LEBA: Osvanule šok-prepiske, molio i kumio da mu prebaci 2.000 dinara, ovaj cimer rešio da ga SAHRANI (FOTO)

Nakon potpisivanja papira za razvod, drama između bivšeg para Jelene Ilić i Ivana Marinkovića ne jenjava.

Društvene mreže su preplavljene njihovim prepiskama, među kojima su isplivale i poruke u kojima Ivan navodno traži novčanu pomoć od bivše supruge.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, ATAImages

Marko Đedović rešio da "sahrani" Marinkovića

U jednoj od poruka, Ivan ističe da nema šta da jede, dok Jelena odbija da mu uplati novac, iako je on moli  za finansijsku pomoć, naglašavajući da je u teškoj situaciji.

- Devojko, da li ti shvataš da ja nemam parče hleba u stanu, dva dana nisam jeo. Prebaci mi 2.000 da imam - napisao je Ivan, ali je Jelena uprkos tome odbila da mu pomogne, optužujući ga da pokušava da je iskoristi:

- Nisam bolesna da ti uplatim pare, da me praviš magarcem, a da ideš po gradu i da ločeš. POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, Ivan je nastavio da iznosi svoje probleme, ističući da nema ni toalet papir ni lek, dok je Jelena insistirala da joj kaže gde su nestale njegove pare.

Osim problema sa bivšom suprugom, Ivan Marinković se pre neko veče u emisiji "Narod pita" našao u žestokom sukobu i sa voditeljkom Anom Radulović.

Ovaj skandalozni sukob, koji se dogodio uživo, do sada nije zabeležen na Pinku. Naime, Ivan je optužio Anu da vara svog muža, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, nakon čega je pokrenuta inicijativa da se takvima poput njega zabrani gostovanje na televiziji. 

Podsetimo, on je i Marku Đedoviću, koji je sada i obelodanio njegove prepiske u kojima moli za finansijsku pomoć, uputio teške i vulgarne reči:

- Tvoju mamu ću da ubijem od ku*ca i da je pošaljem u grob - rekao je Ivan.

Međutim, Đedović je rešio da ga totalno raskrinka poručujući mu da nije u poziciji da bilo kome šta kaže, te da jedino i može da vređa i da se javno ponižava. 

BONUS VIDEO: