JELENA ISPREBIJALA IVANA, OSVANULE ZASTRAŠUJUĆE FOTOGRAFIJE IZ STANA! Marinković kompletno u ranama!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.08.2024 | 13:40


Ivan Marinković je obelodanio skandalozne dokaze o Jeleninom nasilju.

Foto: printscreen/RTV Pink
JELENA ISPREBIJALA IVANA, OSVANULE ZASTRAŠUJUĆE FOTOGRAFIJE IZ STANA! Marinković kompletno u ranama!

Ivan Marinković i Jelena Ilić su nedavno potpisali zahtev za razvod braka, označavajući time kraj turbulentne veze koja je bila praćena javnim svađama i optužbama. Ovaj par je godinama bio u centru pažnje javnosti zbog svojih burnih odnosa, a nedavno su se ponovo našli u fokusu zbog kontroverznih tvrdnji o fizičkom nasilju.

Nedavno je Ivan Marinković na svom Instagram profilu objavio šokantne fotografije na kojima su vidljive povrede na njegovom telu, tvrdeći da su nastale kao posledica zlostavljanja od strane bivše supruge. Ove tvrdnje su izazvale veliku pažnju javnosti, dodatno podstaknute njihovim prethodnim javnim svađama i optužbama.

- Ovako izgleda kada Jelena bije - napisao je Ivan uz jednu od fotografija.

POGLEDAJ GALERIJU

Ova priča nije nova - pre tri godine mediji su izveštavali o haosu u njihovom stanu na Novom Beogradu, gde je policija reagovala nakon što se čula buka i urlikanje. Tokom njihovog učešća u rijalitiju "Parovi" došlo je čak i do fizičkog okršaja između njih, što je dodatno produbilo javni interes za njihovu vezu.

Nakon što je Jelena prevarila Ivana sa cimerom Urošem Rajačićem, njihov brak je doživeo krah. Iako su pokušali da izglade odnose, njihov odnos se raspao u junu ove godine, nedelju dana pred kraj "Elite" u kojoj su zajedno učestvovali. Sama Jelena je javno govorila o katastrofalnom odnosu van rijalitija, dodatno komplikujući već zapetljane odnose.

BONUS VIDEO: