ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE NEPOSREDNO PRED POČETAK ELITE 8! Večeras će se sve zakuvati, stižu KLJUČNE informacije!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.08.2024 | 15:15


Stiglo bitno obaveštenje, gledaoce večeras očekuje šou.

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ
ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE NEPOSREDNO PRED POČETAK ELITE 8! Večeras će se sve zakuvati, stižu KLJUČNE informacije!

Prošle noći u popularnoj emisiji "Narod pita" gostovali su Teodora Delić, Nemanja Gačić i Miljana Kulić, a večeras nas očekuje novo uzbudljivo izdanje sa bivšim takmičarima Anđelom Rankovićem i Milicom Veličković.

Anđelo će imati priliku da otvori dušu i podeli sa publikom detalje o svojoj romansi sa pobednicom Elite, Anitom Stanojlović. Ova nežna ljubavna priča privukla je pažnju mnogih, pa će gledaoci sa nestrpljenjem iščekivati da čuju sve detalje iz prve ruke, s obzirom da uopšte nisu aktivni na društvenim mrežama.

S druge strane, Milica će nam otkriti kako napreduje njena trudnoća. Tokom učešća u Eliti, ostala je trudna sa Borislavom Terzićem Terzom, sa kojim je i dalje u ljubavnom odnosu. Ovo je svakako jedna neobična i zanimljiva situacija koja će sigurno izazvati veliko interesovanje publike.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Milica i Bora su pre samo nekoliko dana saznali da će na svet doći devojčica, što ih je veoma obradovalo, iako su oboje bili ubeđeni da Milica čeka dečaka. Napravili su veliku proslavu, na kojoj je Terza odlučio da zaprosi Milicu, a ona je, naravno, bez oklevanja pristala, pa nas očekuje njihova svadba. 

Čini se da je mama ipak malo višđe navijala za to da beba bude, dečak, ali se nakon toga pomirila sa situacijom.

- Bebi moja, mama je htela da budeš dečak kako tati ne bi nas dve bile naporne kao dve jarice. Ali već vidim da si karakterom na mamu pošto si odlučila da bude kako ti hoćeš. Nadam se da ćeš me slušati više nego što sam ja moju majku, a ja te svakako jedva čekam. Ako možeš, ti olakšaj malo tati pa budi sportista na njega - napisala je emotivnu poruku Milica na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a komentari nisu prestajali da se nižu.

BONUS VIDEO: