OBJAVLJENA INFORMACIJA O MAJINOM ULASKU U "ELITU 8!" Marinkovićeva ima POSEBAN uslov, Stanislav se ni ne spominje!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.08.2024 | 16:45


Stanislav Krofak je ranije pregovarao o ulasku u novu sezonu rijalitija, a Maja je sada donela glavnu odluku.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
OBJAVLJENA INFORMACIJA O MAJINOM ULASKU U "ELITU 8!" Marinkovićeva ima POSEBAN uslov, Stanislav se ni ne spominje!

Javnost bruji o početku nove sezone rijalitija "Elita" i potencijalnim takmičarima, o kojima svakodnevno saznajemo nove informacije, a sada smo otkrili da i Maja Marinković planirala ulazak u "Elitu 8". Naime, osvanula je fotografija Majine prijateljice, koja je pozirala sa Marinkovićevom i u opisu otkrila da će obe učestvovati u pomenutom takmičenju, koje gledaoci jedva čekaju:

- Neko će ući uskoro, a neko ne - napisala je Majina prijateljica sa fotografije.

 

 

Maja se na ovu temu nije oglašavala, a sve zanima da li će i Stanislav Krofak Pantera ući u "Elitu 8", s obzirom da ga Maja ne ispušta iz vida i ne krije da je veoma ljubomorna, pa se pretpostavlja da ne bi pristala da uđe bez sadašnjeg dečka.

Podsetimo, Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group", nedavno je otkrio da će u septembru, pored osme sezone rijalitija "Elita", krenuti i osma sezona rijalitija "Farma" i to na novoj televiziji.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - ističe Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavlja:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

BONUS VIDEO: