U ELITU 8 ULAZI NOĆNA MORA IVANA MARINKOVIĆA: Dvojnica Dušice Jakovljević će imati SPECIJALNI ZADATAK!


IZVOR: O.B./G.D. - 24.08.2024 | 16:26


Katarina Samardžić izazvala je lavinu komentara.

Foto: Republika
U ELITU 8 ULAZI NOĆNA MORA IVANA MARINKOVIĆA: Dvojnica Dušice Jakovljević će imati SPECIJALNI ZADATAK!

Katarina Samardžić, poznatija kao Keti Kuvarica, izazvala je pažnju javnosti svojim izjavama i odlukom da uđe u rijaliti program "Zadruga 8 Elita". Istakla je da je najs**si kuvarica Srbije, sa sopstvenim restoranom i emisijom o kuvanju.

Osim toga, istakla je važnost tradicionalnih vrednosti za žene i naglasila da je njen ljubavni život miran, te da joj je prioritet da njen 17-godišnji sin bude dobro. Ova hrabra izjava ukazuje na Keti Kuvaricu kao snažnu i samosvesnu ženu koja se ne libi da istakne svoje stavove i prioritete. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ja sam najs**si kuvarica Srbije, imam svoj restoran, svoju emisiju o kuvanju. Mislim da su se neke vrednosti kojima žene treba da se vode izgubile. Keti ima ovu frizuru imam već 15 godina, ne nisu. Dušica je jako lepa žena. Imam 40 godina, imam sina od 17 godina. Moj sin zna sve, nisam živela ispod kamena, moj ljubavni život je miran, važno mi je samo da je on dobro. - rekla je Keti Kuvarica.

Keti Kuvarica je potvrdila da poznaje Ivana Marinkovića, sa kojim je imala komunikaciju pre ulaska u rijaliti. Iako je priznala da joj je Marinković pisao, istakla je da je to sasvim normalno, te da ne doživljava kao nešto čudno. Njen stav je jasan - ulazi u rijaliti da ostane do kraja, a pravljenje priče o navodnom sukobu sa Miljanom Kulić smatra čistom budalaštinom.

Foto: Republika

Katarina Samardžić, Keti Kuvarica ulazi u Elitu 8

 

- Ivan Marinković i ja smo poznanici, nije čudno što mi je pisao. "Kako si, šta si, kad ćeš ući, daj da se vidimo", što je sasvim normalno. Ne plašim se Miljane. Ulazim da ostanem do kraja. Znam da otprilike snimamo profil u isto vreme, pravljenje priče je čista budalaština.

Keti Kuvarica je svojim odlučnim stavom i iskrenošću već privukla pažnju javnosti, a njen ulazak u "Zadrugu 8 Elita" sigurno će izazvati još veću pažnju i interesovanje publike. S obzirom na njene jasne stavove i samouverenost, možemo očekivati zanimljivu dinamiku kada Keti stupi na scenu rijaliti programa.

BONUS VIDEO: