MAJKA MU JE KRIMINALAC I KAMATAŠ, A ON ULAZI U ELITU 8: Takmičar priznao ŠOK TAJNU iz porodice, otkrio sve o roditeljima! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 24.08.2024 | 18:45


Nikola Škatarić priznao mutnje radnje njegove majke.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen, Tanjug/N.Raus
MAJKA MU JE KRIMINALAC I KAMATAŠ, A ON ULAZI U ELITU 8: Takmičar priznao ŠOK TAJNU iz porodice, otkrio sve o roditeljima! (VIDEO)

Jedan od budućih učesnika rijalitija "Elita 8", Nikola Škatarić, izazvao je burne reakcije javnosti svojom nedavnom izjavom u kojoj je priznao da i dalje troši novac svoje majke. Ova izjava je izazvala veliku pažnju medija i gledalaca, posebno zbog otvorenosti sa kojom je Škatarić govorio o ovoj kontroverznoj temi.

Šokantna izjava o trošenju majčinih para nije jedina koja je izazvala pažnju. Nikola je takođe priznao da mu se majka bavi kamatanjem, što je dodatno podiglo prašinu u javnosti. Ova informacija je izazvala brojne reakcije i postavila pitanja o moralnim i zakonskim implikacijama ovakvih aktivnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Trošim majčine pare... Majka mi je kriminalac i kamataš... Mogao sam da nasledim, možda i jesam. Šalim se, nisam! Ja sam prekinuo to, ja neću, pričao sam par puta sa njom, ali ona voli pare na kamatu da daje, pričam s njom svremena na vreme, ali eto - rekao je Nikola. 

Nikolina izjava izazvala je burne reakcije javnosti, kako u Crnoj Gori, tako i u regionu. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje i izrazili zabrinutost za moralne vrednosti mladih ljudi. Takođe, postavljena su pitanja o odgovornosti medija koji promovišu učesnike rijalitija, čije se kontroverzne izjave često koriste za povećanje gledanosti. POGLEDAJ GALERIJU


Očekuje se da će ova kontroverzna izjava dodatno podstaći interesovanje za učešće Nikole Škatarića u rijalitiju "Elita 8". Povećana pažnja medija i javnosti može imati značajan uticaj na dalji tok događaja, kako u samom rijalitiju, tako i van njega.

Kako se bliži početak emitovanja "Elite 8", interesovanje za Nikolu Škatarića i njegovu priču sigurno će rasti. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija dalje razvijati i kakve će biti reakcije gledalaca i javnosti na njegovo učešće u rijalitiju.

BONUS VIDEO: