ZOLA RAZBESNEO MILJANU NAKON ŠTO JE OBELODANILA ISTINU O NJIHOVOM POMIRENJU: Odmah pobegao iz Beograda, pa udario kontru!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.08.2024 | 22:15


Zola će Miljani morati da objasni ove scene.

Foto: youtube.com/pink.rs
ZOLA RAZBESNEO MILJANU NAKON ŠTO JE OBELODANILA ISTINU O NJIHOVOM POMIRENJU: Odmah pobegao iz Beograda, pa udario kontru!

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić je u emisiji "Narod pita" otkrila da je došlo do pomirenja sa njenim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Iako je priznala da između njih više nema ničega konkretnog, istakla je da su uspeli da zakopaju ratne sekire i da su sada u drugarskim odnosima.

- U kontaktu si sa Zolom? - pitala je voditeljka, a Miljana je potvrdila da su u dobrim odnosima i da im to najviše odgovara: 

- Da, u drugarskim smo odnosima. Nema razmirica među nama, tako nam najviše odgovara. Samo smo se čuli, nismo se videli. Ja bih najviše volela da nije tako, ali volim ga i dalje, on je moja najveća ljubav. Mislim da je sada u Derventi, da je ovde, sigurno bi se javio - rekla je Miljana Kulić, iako je Zola tada bio u Beogradu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Međutim, Zola luduje i provodi se kao nikad pre, što možemo videti i na njegovim društvenim mrežama, gde se svakodnevno oglašava i objavljuje fotografije. Danas je fanove obradovao novom slikom iz bazena, gde je pokazao kako uživa u društvu prijatelja, sa kojim je pozirao, a sudeći po njegovom izrazu lica, Zola je raspoloženiji nego ikada. Nije poznato da li se javio Miljani i da li su se uopšte videli, ali njoj sigurno nije svejedno kada vidi kako se Čolić provodi u društvu drugih ljudi, s obzirom da je veoma posesivna, a on je gotovo uvek okružen prelepim devojkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

 

BONUS VIDEO: