JELENA UPALA U MARINKOVIĆEVU ZGRADU! Komšije digle ozbiljnu frku, pojavio se ŠOK SNIMAK!


IZVOR: Republika/O. B. - 24.08.2024 | 22:01


Jelena Ilić nije mogla da dođe sebi!

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images, RINA
JELENA UPALA U MARINKOVIĆEVU ZGRADU! Komšije digle ozbiljnu frku, pojavio se ŠOK SNIMAK!

Novi obrt u sukobu bivšeg bračnog para Marinković privukao je pažnju javnosti. Naime, mediji su došli u posed snimka na kojem se jasno vidi Jelena Ilić kako dolazi ispred zgrade Ivana Marinković, iako je prema njenim rečima prekinula svaki kontakt sa njim.

Ivan Marinković i njegova još uvek zakonska supruga Jelena su u rijalitiju "Elita" okončali svoj brak nakon što je Jelena bila u vezi sa Urošem Rajačićem. Njihov rastanak prošao je u izuzetno lošim odnosima, što su gledaoci imali priliku da vide kako u rijalitiju, tako i u emisiji "Narod pita".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić

 


Na snimku koji je dostavljen medijima, Jelena Marinković je bila vidno besna ispred Ivanove zgrade, pokušavajući da uđe u njegov stan. Iako je tvrdila da je prekinula svaki kontakt sa njim, čini se da su njeni postupci demantovali te tvrdnje, piše Informer

Podsećamo da je Ivan Marinković danas objavio fotografije navodnog nasilja koje je Jelena sprovodila nad njim, što je dodatno zakomplikovalo njihov već turbulentan odnos. Da li je ovo razbesnelo Jelenu ostaje nam da nagađamo.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković

 


Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati, a javnost sa nestrpljenjem očekuje nove informacije o sukobu bivšeg bračnog para Marinković.

Nedavno je Ivan Marinković na svom Instagram profilu objavio šokantne fotografije na kojima su vidljive povrede na njegovom telu, tvrdeći da su nastale kao posledica zlostavljanja od strane bivše supruge. Ove tvrdnje su izazvale veliku pažnju javnosti, dodatno podstaknute njihovim prethodnim javnim svađama i optužbama.

- Ovako izgleda kada Jelena bije - napisao je Ivan uz jednu od fotografija.

BONUS VIDEO: