ANĐELO ANITU JOŠ NIJE UPOZNAO S MAJKOM?! Otkrio šta joj ZAMERA, pa podgrejao sumnje da ona ipak NE VOLI POBEDNICU ELITE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.08.2024 | 08:45


O njihovom odnosu se spekuliše sve vreme po završetku rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen Youtube Zvezde Granda
ANĐELO ANITU JOŠ NIJE UPOZNAO S MAJKOM?! Otkrio šta joj ZAMERA, pa podgrejao sumnje da ona ipak NE VOLI POBEDNICU ELITE!

Rijaliti učesnik Anđelo Ranković gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita" i tom prilikom progovorio o njegovom odnosu sa pobednicom "Elite 7" Anitom Stanojlović.

Mnoge je zanimalo i kako je njegova porodica reagovala na Anđelovu novu devojku, naročito majka, budući da se zna kako je tekla njegova veza sa Teodorom Džehverović.

Foto: ATAImages

Teodora Džehverović nije bila po meri Anđelove majke

- Mnoge ljude interesuje kako Anita i ti funkcionišete napolju - rekao je voditelj, a Anđelo je odgovorio:

- Viđamo se često, bila je malo češće ovde. Upravo je najavila nešto, sutra ćete videti. Osmislila je jednu jako lepu stvar, nije salon. Funkcionišemo najnormalnije, nema potrebe da se bilo kome dokazujemo preko mreža. Samo ona nije razumevala u početku moje obaveze.


Anđelo se zatim dotakao i Anitine ljubomore.

- Moram da je pohvalim za to, mada gledam da ne izlazim bez nje toliko.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđelo Ranković u emisiji "Narod pita"

Voditelja je zanimalo i kako je Anđelova majka reagovala na Anitu, a na osnovu njegovog odgovora, mnogi su se zapitali da li su se one uopšte i upoznale, kao i da li je sve to zaista tako idealno.

- Nije bila protiv toga, to mi je jako drago. Moja porodica se nikad nije eksponirala, ne vole to. Nema šta da zameri Aniti, osim tih ljubomornih ispada.

Anđelovo gostovanje u emisiji "Narod pita" definitivno je bacilo novo svetlo na njegov odnos sa Anitom, ali i na reakciju njegove porodice na njegov izbor partnerke. S obzirom na kontroverze koje prate javne ličnosti, ova tema je privukla pažnju mnogih.

BONUS VIDEO: