ANITA PRESEKLA, OKREĆE NOVI LIST: Dok je Anđelo gostovao na Pinku, ona javno poručila: "Konačno sam završila!"


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.08.2024 | 10:45


Pobednica "Elite 7" večeras će sa svim detaljima izaći u javnost!

Foto: Instagram.com
ANITA PRESEKLA, OKREĆE NOVI LIST: Dok je Anđelo gostovao na Pinku, ona javno poručila: "Konačno sam završila!"

Usred gostovanja Anđela Rankovića na Pinku u emisiji "Narod pita" na svom Instagram profilu oglasila se Anita Stanojlović i najavila svoj novi poslovni projekat.

Naime, ona za sada nije otkrila o čemu se tačno radi, sem da se dugo priprema za ovaj trenutak, dok je njen dečko u emisiji dok je govorio o njihovo odnosu i planovima istakao da je na Anitu mnogo ponosan, te da će ona večeras predstaviti nešto novo što je osmislila.

- Viđamo se često, bila je malo češće ovde. Upravo je najavila nešto, sutra ćete videti. Osmislila je jednu jako lepu stvar, nije salon. Funkcionišemo najnormalnije, nema potrebe da se bilo kome dokazujemo preko mreža. Samo ona nije razumevala u početku moje obaveze - rekao je Anđelo o njihovom odnosu i planovima, te istakao da je i po pitanju ljubomore Stanojlovićeva napolju dosta spustila loptu.

Foto: printskrin instagram

Anita Stanojlović sinoć najavila iznenađenje

Za to vreme, pobednica "Elite 7" je i sama od kuće najavila iznenađenje svojim pratiocima i poručila da se strpe do večeras kada će izaći u javnost sa svim detaljima.

- Konačno sam završila ono na čemu radim danima, sutra u 20 časova pratite šta sam vam to pripremila, a sada odoh da gledam svog dečka - napisala je Anita sinoć u svojoj Instagram priči tokom emisije "Narod pita".

Ranković je u svom televizijskom gostovanju, između ostalog, progovorio i tome kako njegova porodica gleda na vezu sa Anitom, a iz njegovih reči mnogu su zaključili da on devojku sa majkom i dalje niije upoznao.

Takođe, on je naglasio da ih Anitina bivša žena Jovana Tomić Matora još uvek opseda i pominje na svako koraku, a neke njene postupke je nazvao direktnom provokacijom.

BONUS VIDEO: