MIONA DOBILA SVOJU PRVU "TEZGU" NAKON ELITE, PLANIRA DA ZAIGRA KAO TEA TAIROVIĆ! Nećete verovati gde sada nastupa!


IZVOR: Republika/Š. P. - 25.08.2024 | 12:45


Miona Jovanović je tek sinoć dobila svoju prvu ponudu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Republika
MIONA DOBILA SVOJU PRVU "TEZGU" NAKON ELITE, PLANIRA DA ZAIGRA KAO TEA TAIROVIĆ! Nećete verovati gde sada nastupa!

Milica Veličković i Anđelo Ranković gostovali su u sinoćnoj emisiji "Narod pita", gde su odgovarali na pitanja gledalaca, koji su se uključivali u program. Milica je poznata po svom britkom jeziku, pa je i sinoć bila veoma surova kada je u pitanju komentarisanje nekadašnjih cimera, a Mionu Jovanović nazvala je "grobljanskom Teom Tairović".

Takođe je otkrila da Jovanovićeva trpi sve zarad karijere, koju svakako neće imati, ako se uzme u obzir njeno ponašanje na sceni. Međutim, Anđelo je pozvao Mionu da peva u njegovom lokalu, dok je Milica poručila da može pevati u slučaju da dođe do neke sahrane:

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTVPink

Milica Veličković, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Nazvala sam je tako (grobljanska Tea Tairović) jer mi je simpatično što hoće takvu karijeru. Prozvala sam je jednom ili dva puta. Uvek mi daje inspiraciju, gledam njene mimove. Jedva čekam pesmu, mada više spot. Mora da đuska kao Tea, mislim da će da izdominira - rekla je Milica ironično.

- Kako gledaš na to što živi sa Ša? - pitao ju je zatim Darko Tanasijević.

- Pa gde će ona? Kad neće da živi u Kragujevcu, mora u Beogradu. Nije Beograd na vodi, ali je Zemun na vodi. Trpi Ša radi tih pesama i dueta. Snimiću se uz tu pesmu i okačiću na stori - rekla je Veličkovićeva.

- Da li bi pozvala Mionu da uveseli tvoju porodicu? - pitao je voditelj.

- Naravno, ali kad budemo pravili neku sahranu - kazala je Milica.

- Ja sam video i tamo da kad Miona nešto zacrta, ne može ništa da je poremeti. Nisam očekivao da će raskinuti odmah, ne predviđam da će raskinuti. Pozvao bih je da peva u mom lokalu - rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO: