MAJA DOGOVARALA PRIČU ZA "ELITU 8" STANISLAVU IZA LEĐA?! Krofak saznao za njen TAJNI PLAN, fanovi pobesneli!


IZVOR: Republika/Š. P. - 25.08.2024 | 21:45


Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka šokirao je javnost.

Foto: TV Pink/printscreen
MAJA DOGOVARALA PRIČU ZA "ELITU 8" STANISLAVU IZA LEĐA?! Krofak saznao za njen TAJNI PLAN, fanovi pobesneli!

Posle izlaska iz rijalitija, Maja Marinković i Stanislav Krofak su svoju ljubavnu priču nastavili na brojnim letnjim destinacijama, uključujući Hrvatsku i Crnu Goru. Njihove slike s putovanja su oduševile fanove, ali nedavno su izazvale nevericu jer su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama. Ovaj potez je izazvao sumnje da je došlo do raskida njihove veze, iako se Maja nedavno pomirila sa Stanislavovom ćerkom, Vanesom.

S obzirom na nedavno pomirenje sa Stanislavovom ćerkom, mnogi su bili uvereni da je veza između Maje i Stanislava bila stabilna. Međutim, brisanje zajedničkih slika sa društvenih mreža izazvalo je sumnje u stabilnost njihove ljubavne veze. Fanovi su ostali u šoku, a spekulacije o raskidu su brzo počele da kruže.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Oni se nisu oglašavali na tu temu, a zajednički fanovi su zaključili da je Stanislav Maji dao šut-kartu nakon što je saznao da ona ulazi u "Elitu 8" bez njega. Naime, juče je osvanula fotografija na kojoj Maja pozira sa prijateljicom, dok je u opisu pisalo "Neko će ući uskoro, a neko ne".

 

 

Dok javnost i dalje čeka na zvaničnu potvrdu, spekulacije o budućnosti veze između Maje Marinković i Stanislava Krofaka nastavljaju da kruže društvenim mrežama. Fanovi su podeljeni između nade da će njihova veza opstati i straha da je došlo do definitivnog kraja.

BONUS VIDEO: