UROŠU STANIĆU PRETILI SMRĆU: Otkriven scenario pod kojim su hteli da ga UBIJU - OVI detalji su monstruozni!


IZVOR: Republika/O. B. - 25.08.2024 | 22:15


Uroš Stanić danima trpi tešku torturu.

Foto: Privatna arhiva, Zadruga official youtube.com
UROŠU STANIĆU PRETILI SMRĆU: Otkriven scenario pod kojim su hteli da ga UBIJU - OVI detalji su monstruozni!

U toku današnjeg dana, nekadašnji učesnik EliteUroš Stanić, postao je žrtva napada u centru Beograda. Stanić je izneo detalje ovog nemilog događaja, pružajući dokaze o povredama koje je pretrpeo.

Stanić je hrabro odreagovao na napad, konfrontirajući napadača i odlučno se suprotstavljajući uvredljivim rečima. Nakon što je napadač pokušao da ga napadne ponovo, Stanić je uspeo da se skloni u prodavnicu i pozove policiju, koja je brzo intervenisala.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić Narod pita

 

Kako saznajemo, Uroš je prethodnih dana dobijao stravične pretnje preko društvenih mreža, a kako je poznat po svojoj hrabrosti, nije želeo da govori o tome javno.

- Uroš je dobijao pretnje na telefon, to su užasne poruke, toliko su grozne, da je to strašno. Da će biti pretučen, ubijen, da će ga zapaliti na Slaviji, mislim, katastrofa. Sreća, pa je policija odmah reagovala i sad je taj slučaj prepušten momcima u plavo i nadležnih organima - započinje izvor blizak Urošu i nastavlja:

- Uroš se trudi da svoj život eksponira na način koji njemu odgovara, ne želi da se krije iza nekih maski, da glumi nešto, zato i trpi to što trpi, a verujem da će se on izboriti sa ovim i da će nastaviti hrabro da se bori za sva prava LGBTQ+ osoba koje mu se svakodnevno javljaju sa sličnim problemima koje ima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić Narod pita

 

- Danas oko 14:50 časova sam izašao iz hotela ''Slavija'' gde trenutno boravim i otišao u prodavnicu. Kada sam čekao red kako bih platio vodu, iza mene je bio nepoznat momak, krenuo je da se krsti i da me čudno gleda. Rekao sam mu da može da se prekrsti sa obe ruke. Jesam pripadnik LGBT populacije, ali sam se pristojno obukao i ponašao. On mi se obrati rečima:''Kuda ide ovaj svet?! Pe*erčino!'' Ja sam mu reako da treba da ga bude sramota, a onda se umešala i radnica, koja mu je sugerirala da ne treba da se ponaša tako prema mušterijama. Tada me je udario svojom desnom ruku u predelu donjeg dela vrata i izašao je iz prodavnice. Platio sam vodu, izašao iz prodavnice i ugledao ga kako stoji preko puta marketa. On je tada krenuo ka meni, da me udari, a ja sa utrčao u prodavnicu. Tada mi je rekao:''Pi*ko, bežiš, ovih dana ćeš dobiti batine''. Pozvao sam policiju, koja je brzo došla i intervenisala. Ponudili su mi hitnu pomoć, ali sam ja sam došao u Urgentni centar - istakao je Stanić u svojoj izjavi za Pink.rs.

BONUS VIDEO: