MIONA RASKRINKALA ANITU NIKAD BRUTALNIJE: Ovo je ISTINA o prepiskama koje su isplivale u javnost!


IZVOR: Republika/O. B. - 25.08.2024 | 23:15


Miona Jovanović žestoko uzvratila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONA RASKRINKALA ANITU NIKAD BRUTALNIJE: Ovo je ISTINA o prepiskama koje su isplivale u javnost!

Pobednica rijalitija "Elite" Anita Stanojlović izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nedavnim uključenjem u emisiju "Premijera vikend specijal", gde je otvoreno progovorila o svojem razočaranju u Mionu Jovanović. Ovo iznenađujuće priznanje odjeknulo je među obožavaocima rijaliti programa, a razlozi za distanciranje između dve takmičarke ostali su tajnoviti.

Anita Stanojlović nije želela da otkrije javnosti razloge koji su doveli do narušenih odnosa sa Mionom Jovanović, što je dodatno podgrejalo znatiželju gledalaca. Sa druge strane, Miona je brzo reagovala na ove optužbe i iznela svoju stranu priče putem portala Pink.rs. Ona je istakla da nije pratila Anitinu izjavu, ali je izrazila zbunjenost i neslaganje sa Anitinim tvrdnjama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Anita Stanojlović

 

- Nisam ispratila njeno izlaganje, nije mi jasno zašto se uopšte ona razočarala. Ja nju nikada nisam negativno komentarisala kao što je ona mene u jednoj od emisija ''Narod pita'', gde bih ja apsolutno imala pravo da se uvredim, a nisam. Što se tiče praćenja, zapratila sam čim sam videla, zar je bitno kad?! Kad je reč o kontaktu koji imamo, poslala mi je nesto na šta sam joj odgovorila, a ona nije ni sinovala moju poruku. Ne znam šta bih dodala na to - poručila je Miona za Pink.


Miona je jasno stavila do znanja da je iznenađena Anitinim osećanjima, ističući da nikada nije negativno komentarisala Anitu kao što je ona nju učinila. Posebno je istakla situaciju iz emisije "Narod pita" gde je navodno bila izložena negativnim komentarima, ali je istovremeno naglasila da nije želela da se uvredi. Takođe, Miona je demantovala Anitinu tvrdnju o nepročitanoj poruci, naglašavajući da je odmah odgovorila na Anitinu poruku.

BONUS VIDEO: