NAŠA PEVAČICA NAPALA MARKA ĐEDOVIĆA: Izbio POTPUNI HAOS, odmah usledila njegova reakcija!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.08.2024 | 02:30


Saška Karan udarila na Marka Đedovića!

Foto: printscreen/RTV Pink
NAŠA PEVAČICA NAPALA MARKA ĐEDOVIĆA: Izbio POTPUNI HAOS, odmah usledila njegova reakcija!

Poznata pevačica Saška Karan izazvala je veliku pažnju javnosti kada je na svom Instagram profilu objavila status u kojem je oštro kritikovala bivšeg takmičara rijalitija "Elita 7", Marka Đedovića. Saška je istakla da joj Marko redovno gleda storije, ali da ne odgovara na njene poruke, što joj je zasmetalo.

Ova situacija izazvala je brojne reakcije među pratiocima ove poznate pevačice, a mnogi su se zapitali šta se tačno dešava između Saške i Marka.

Ubrzo nakon što je Saška objavila status, Marko Đedović je ipak odgovorio na njene poruke, što je bio povod za novi post pevačice. POGLEDAJ GALERIJU


Nakon što je Marko konačno odgovorio na poruke, Saška Karan je javno uputila zahvalnost na njegov odgovor. Ovim gestom, pevačica je stala na kraj spekulacijama i naglasila da je sve u redu između njih dvoje.

Ovaj javni sukob i naglo smirivanje tenzija između Saške i Marka izazvalo je mnogo interesovanja među fanovima ove dve ličnosti, ali su takođe pokrenule i pitanje koliko je zapravo javno iznošenje ličnih nesuglasica putem društvenih mreža adekvatan način rešavanja problema.

Reakcije javnosti na ovaj događaj su bile podeljene. Dok su neki podržavali Sašku Karan zbog hrabrosti da javno iznese svoje nezadovoljstvo, drugi su smatrali da bi ova situacija trebalo da se rešava privatno, van očiju javnosti. Ipak, većina se složila da je pozitivno to što su Saška i Marko uspeli da prevaziđu nesporazume i da pronađu zajednički jezik.

Ostaje nam da vidimo kako će se odvijati dalji odnosi između ove dve javne ličnosti, ali je sigurno da će ovaj događaj ostaviti traga na njihovom odnosu, kao i na percepciji javnosti o načinu na koji poznate ličnosti komuniciraju putem društvenih mreža.

BONUS VIDEO: