OTKRIVAMO ŠTA SE DEŠAVA SA MILANOM MILOŠEVIĆEM: Došli smo do fotki koje sve dokazuju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 25.08.2024 | 22:45


Milan Milošević spreman za novu sezonu rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OTKRIVAMO ŠTA SE DEŠAVA SA MILANOM MILOŠEVIĆEM: Došli smo do fotki koje sve dokazuju!

Paparaco ekipa portala Republika.rs imala je ekskluzivnu priliku da uhvati voditelja Pink televizije Milana Miloševića u opuštenom izdanju tokom njegovog boravka u Crnoj Gori. Iako je bio van radnog okruženja, Milan je delovao pun energije i entuzijazma, a kako saznajemo, spreman je za nove poslovne poduhvate koje planira da ostvari od septembra.

Milošević je uživao u odmoru na crnogorskom primorju, gde je boravio sa prijateljima. Iako je bio van domaće medijske scene, njegova pojava nije prošla nezapaženo. Opušten i nasmejan, Milan je pokazivao da ume da se opusti i uživa van radnog okruženja.

Foto: Republika

Milan Milošević uživa na moru 


Iz izvora bliskih voditelju saznajemo da Milan planira da se vrati na male ekrane sa novim projektima od septembra. Njegova energija i entuzijazam su bili očigledni čak i tokom odmora, a čini se da već sprema nešto novo i uzbudljivo za svoje fanove.

Foto: Republika

Milan Milošević na moru

 


Milan Milošević je poznat po tome što ima izuzetno dobar odnos sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Tokom boravka u Crnoj Gori, redovno je delio trenutke sa svojim pratiocima, pokazujući im delić svog opuštenog odmora i time održavao bliskost sa svojom publikom.

Foto: Republika

Milan Milošević na moru

 


Nakon uspešne karijere na Pink televiziji, Milan Milošević spreman je da se vrati na male ekrane i obraduje svoje fanove novim projektima. Njegova energija i posvećenost poslu obećavaju da će i dalje ostati jedan od omiljenih voditelja među publikom.

Opušteni odmor u Crnoj Gori nije usporio Milana Miloševića, već ga je, naprotiv, napunio energijom za nove poslovne poduhvate. Sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo šta će nam Milan pripremiti od septembra i verujemo da nas očekuju iznenađenja i nova uzbudljiva iskustva.

BONUS VIDEO: