ZOLA PUKO PARE NA SAT, SVI GA PROZIVAJU DA JE BANKROT! Evo šta je uradio bivši učesnik "Elite", morao da se opere od prozivki!


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.08.2024 | 10:15


Zola je preko prijatelja došao do skupog komada, ali se svi pitaju odakle mu novac.

Foto: printscreen/RTVPink, Uprava carina
ZOLA PUKO PARE NA SAT, SVI GA PROZIVAJU DA JE BANKROT! Evo šta je uradio bivši učesnik "Elite", morao da se opere od prozivki!

Bivši učesnik rijalitija "Elita" Lazar Čolić Zola častio se skupicenim satom marke roleks, a na društvenim mrežama povela se prava polemika oko toga odakle mu novac za to kada je spiskao navodno ceo zarađeni honorar. Naime, on je pazario sat preko drugara, pa je tako uspeo da spusti cenu za nekoliko hiljada evra.

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola

 

- Zola je rešio da se časti za sve pare, pa je od poznanika pazario sat. On je zapravo preko prijatelja uzeo roleks, taj prijatelj ga je povezao s poznanikom koji inače prodaje satove, pa je uspeo da spusti cenu za nekoliko hiljada evra. On se pohvalio u jednom lajvu na Instagramu, pa je morao da objašnjava odakle mu novac s obzirom na to da su mu ljudi pisali da je bankrot, a to ga je poprilično provociralo - priča sagovornik. 

Foto: M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola

 

Podsećamo, bivši takmičar rijalitija "Elita 7" Lazar Čolić Zola ponovo je nedavno privukao pažnju javnosti svojim kontroverznim ponašanjem.

Naime, Zola je nedavno objavio snimak na Instagram profilu na kome se vidi kako se vozi sa prijateljem u kolima. On je sedeo na vozačevom mestu, menjao muziku i mlatarao puškom dok ga je prijatelj vozio.

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola sa majkom

 

Ovaj snimak izazvao je brojne reakcije javnosti, a mnogi su osudili Zolu zbog neodgovornog ponašanja i nedostatka svesti o ozbiljnosti situacije. Mnogi su se zapitali da li je puška koju je Zola mlatarao zaista bila plastična, kao što je tvrdio, ili je možda reč o još jednom pokušaju privlačenja pažnje javnosti.

Lazar Čolić Zola poznat je po svom kontroverznom ponašanju i sklonosti ka skandalima još od vremena kada se takmičio u rijalitiju "Elita 7". Nakon izlaska iz rijalitija, Zola je nastavio da intrigira javnost svojim postupcima, a ovaj snimak samo je jedan u nizu koji su izazvali burne reakcije.

BONUS VIDEO: