GDE JE MAJA MARINKOVIĆ NESTALA?! Nakon RASKIDA joj se GUBI svaki trag, strahuju šta joj se desilo!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.08.2024 | 13:15


Maji Marinković se gubi svaki trag.

Foto: instagram.com/printscreen
GDE JE MAJA MARINKOVIĆ NESTALA?! Nakon RASKIDA joj se GUBI svaki trag, strahuju šta joj se desilo!

Nakon navodnog raskida sa Stanislavom Krofakom, poznatijim kao Pantera Maja Marinković je potpuno nestala sa društvenih mreža. Niti je objavila bilo koji stori niti fotografiju, te se mnogi pitaju šta joj se desilo i gde se sada nalazi.

Maja Marinković, koja je postala poznata javnosti kao učesnica rijalitija "Zadruga", iznenadila je pratioce kad se potpuno povukla s društvenih mreža. Odmah su počele spekulacije o razlozima njenog nestanka, a mnogi su se pitali da li je u pitanju emotivni slom nakon raskida sa Stanislavom Krofakom.

Foto: TikTok printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 


Njeni fanovi su izrazili zabrinutost zbog naglog nestanka sa javne scene, dok su mediji počeli intenzivno da prate ovu priču. Mnogi su se pitali da li je Maja odlučila da se povuče iz javnog života ili je možda reč o nečemu drugom što ju je navelo da se skloni sa društvenih mreža.

S obzirom na turbulentan period koji je Maja prošla tokom boravka u rijalitiju, mnogi su spekulisali da je odlučila da napravi novi početak i da se fokusira na sebe i svoj privatni život. Teorije o odlasku na neko egzotično putovanje ili o povratku u rodni grad su takođe bile prisutne u javnosti. POGLEDAJ GALERIJU

 


Do trenutka pisanja ovog teksta, Maja Marinković se nije oglasila povodom svoje vanredne pauze na društvenim mrežama. Njeni pratioci su i dalje u neizvesnosti i nadaju se da će uskoro saznati istinu o tome šta se zaista desilo i gde se Maja sada nalazi.

BONUS VIDEO: