PRODUKCIJA ZVANIČNO POTVRDILA! Ona se VRAĆA u "Elitu 8", POGAZILA svoju reč, svi su u ŠOKU!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.08.2024 | 11:45


Aneli Ahmić potvrdila povratak u "Elitu 8"!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock, Printscreen
PRODUKCIJA ZVANIČNO POTVRDILA! Ona se VRAĆA u "Elitu 8", POGAZILA svoju reč, svi su u ŠOKU!

Kasting za osmu sezonu rijaliti programa "Elita" i dalje traje, a ovih dana otkrivena su imena nekoliko takmičara koji će biti deo šou-programa narednih meseci. Naime, do sada su otkrivene dve nove učesnice, a reč je o Ivani Kaneški i o Aleksandri Vučenović, koje nisu poznate javnosti. Bivši zadrugar Stefan Karić je takođe potpisao ugovor s Velikim Šefom za ulazak u "Elitu 8". Međutim, ono što niko nije očekivao jeste da će u ovoj sezoni ponovo biti i Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka iz "Elite 7", koja se sada vraća jača nego ikad.

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić

 


Aneli je obeležila prošlu sezonu rijalitija. Na samom početku iznela je priču da ju je muž Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a zatim je iznosila sav prljav veš iz njihovog braka. Ahmićeva je zatim započela vezu s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim je i zatrudnela pred kamerama. Međutim, zbog njihovih lošeg odnosa, donela je odluku da prekine trudnoću, i to se sve dešavalo dok su boravili u Beloj kući.

Njen povratak u "Elitu" izaziva različite reakcije kod publike. Mnogi su emotivno vezani za njen prethodni boravak u rijalitiju, dok drugi izražavaju skepsu i sumnju u iskrenost njenih postupaka. Ipak, Aneli je rešena da pokaže svoju pravu stranu i izbori se za svoje mesto u ovom šou-programu. POGLEDAJ GALERIJU

 


Kako će se Aneli Ahmić snaći u novoj sezoni "Elite" i kako će publika reagovati na njen povratak, ostaje da se vidi. Ova vest definitivno budi znatiželju kod fanova ovog popularnog rijaliti programa, a nije isključeno da će upravo Aneli biti jedna od ključnih figura ove sezone. Sve ovo garantuje uzbuđenje i napetu atmosferu u "Eliti 8".

BONUS VIDEO: