CAR ODUVAO MAJU POSLE NJENOG RASKIDA SA STANISLAVOM! Dočekao svojih pet minuta, pa joj priredio HLADAN TUŠ!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.08.2024 | 17:15


Maji Marinković neće biti svejedno kad sazna za ovo.

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV
CAR ODUVAO MAJU POSLE NJENOG RASKIDA SA STANISLAVOM! Dočekao svojih pet minuta, pa joj priredio HLADAN TUŠ!

Posle izlaska iz rijalitija Maja Marinković i Stanislav Krofak ljubavnu priču su nastavili na brojnim letnjim destinacijama, uključujući Hrvatsku i Crnu Goru. Njihove slike s putovanja su oduševile fanove, ali nedavno su izazvale nevericu jer su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama. Ovaj potez je izazvao sumnje da je došlo do raskida njihove veze, iako se Maja nedavno pomirila sa Stanislavovom ćerkom Vanesom.

S obzirom na nedavno pomirenje sa Stanislavovom ćerkom, mnogi su bili uvereni da je veza između Maje i Stanislava bila stabilna. Međutim, brisanje zajedničkih slika sa društvenih mreža izazvalo je sumnje u stabilnost njihove ljubavne veze. Fanovi su ostali u šoku, a spekulacije o raskidu su brzo počele da kruže.

Foto: ST/D. Kadić, ATA images, Shutterstock

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Maja je, po izlasku iz rijalitija, odmah kontaktirala s Filipom Carem, svojim bivšim dečkom, koji se sada oglasio za medije i otkrio šta misli o raskidu Marinkovićeve i Krofaka. Filip se, po svemu sudeći, povukao iz te priče, pa je odlučio da ostane suzdržan, a mnogi smatraju da postoji poseban razlog zašto ovu priču nije želeo preterano da komentariše, već je bivšoj poručio da ga ni najmanje ne interesuje, ni ona ni njen ljubavni život generalno:

Foto: Instagram.com

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Filip Car

 

- Ne želim to stvarno da komentarišem, nije moja stvar i oni me ne zanimaju - rekao je Filip za Pink.rs.

BONUS VIDEO: