MALOLETNU UČESNICU "ELITE 8" ZLOSTAVLJAO BIVŠI DEČKO! Ulazi sa potresnom pričom, a spremna je da iznese SVE!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.08.2024 | 16:40


Mlada konobarica, Sofija iz Čačka, ulazi u rijaliti zbog bivšeg dečka!

Foto: Shutterstock, Printscreen
MALOLETNU UČESNICU "ELITE 8" ZLOSTAVLJAO BIVŠI DEČKO! Ulazi sa potresnom pričom, a spremna je da iznese SVE!

U zgradi Pinka svakodnevno novi učesnici "Elite 8" snimaju profil za pomenuto takmičenje, a mi smo danas upoznali Sofiju Radulović, koja je došla u pratnji majke, a ujedno je najmlađa takmičarka ove sezone. Sofija ima samo 17 godina, ali tvrdi da je veoma spremna za sve što rijaliti nosi sa sobom.

Iz Čačka, Sofija je završila obuku za konobaricu i odlučila je da se oproba u svetu rijalitija kako bi zaradila novac, ali i kako bi se zabavila. Ona je istakla da je prošla kroz teške trenutke sa svojim bivšim dečkom, tvrdeći da ju je maltretirao. Ipak, uz podršku porodice, Sofija je spremna da se suoči sa izazovima koji je očekuju u rijalitiju.

Foto: Rajko Ristić

Sofija Radulović sa majkom

Podsetimo, do sada su otkrivene dve nove učesnice, a reč je o Ivani Kaneški i o Aleksandri Vučenović, koje nisu poznate javnosti. Bivši zadrugar Stefan Karić je takođe potpisao ugovor s Velikim Šefom za ulazak u "Elitu 8". Međutim, ono što niko nije očekivao jeste da će u ovoj sezoni ponovo biti i Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka iz "Elite 7", koja se sada vraća jača nego ikad i boriće se za prvo mesto.

Foto: Printscreen/Pink TV, Printscreen/Youtube

Aneli Ahmić

 

Aneli je obeležila prošlu sezonu rijalitija. Na samom početku iznela je priču da ju je muž Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a zatim je iznosila sav prljav veš iz njihovog braka. Ahmićeva je zatim započela vezu s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim je i zatrudnela pred kamerama. Međutim, zbog njihovih lošeg odnosa, donela je odluku da prekine trudnoću, i to se sve dešavalo dok su boravili u Beloj kući.

BONUS VIDEO: