U "ELITU 8" ULAZI DA SE OPERE OD TITULE LJUBAVNICE! Šok-bomba bivše zadrugarke, na imanju neće biti sama!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.08.2024 | 18:10


Zadrugarski par ponovo zajedno u rijalitiju.

Foto: Rajko Ristić
U "ELITU 8" ULAZI DA SE OPERE OD TITULE LJUBAVNICE! Šok-bomba bivše zadrugarke, na imanju neće biti sama!

Bivša učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga", Milana Mima Šarac, uhvaćena je na televiziji Pink, a kako se pretpostavlja, ona je bila u poznatoj zgradi na Dedinju kako bi u tajnosti obavila razgovor sa produkcijom "Elite 8" i tako u septembru sebi obezbedila mesto u novoj sezoni popularnog šou programa na imanju u Šimanovcima.

Danas smo je usnimili zajedno sa svojim izabranikom, Nikolom Grujićem Grujom, koga je upoznala u "Zadruzi", dok je on bio u braku. Mimi to nije smetalo, pa je svesno ušla u odnos sa zauzetim čovekom, a oni su i sada u ljubavi, iako su mnogi osporavali njihov odnos. Po svemu sudeći, sada zajedno ulaze u novu sezonu rijalitija, gde će publika imati priliku da vidi kako njihova veza zapravo funkcioniše i da li je Gruja veran bar ovoj izabranici.

Foto: Rajko Ristić

Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja

Podsećanja radi, kako je nedavno zvanično potvrđeno, na imanju u Šimanovcima će se naći Ivana Keneški, koja je postala prvo zvanično potvrđeno ime koje će se useliti u Belu kuću u septembru. Ipak, kako se šuška, na spisku se nalaze i Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Nikola Škatarić, Slađa Lazić Poršelina, Milena Kačvenda, Marko Zec, Alberto Galorini, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Ana Spasojević, Nataša Radan, Stefani Grujić, a kako potencijalni učesnik navodi se čak i Sita Ahmić, Anelina sestra.

Produkcija Pinka danas je potvrdila ulazak Aneli Ahmić, drugoplasirane učesnice "Elite 7", koja je sada spremna da se bori za prvo mesto. 

BONUS VIDEO: