MIONI SE SMUČIO JAVNI LINČ, VIŠE SA ŠA NE SME NIGDE DA SE POJAVI! "Spucao" ih bolan šamar realnosti, reper nestao!


IZVOR: Republika/Š. P. - 26.08.2024 | 20:15


Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša gotovo da ne postoje na društvenim mrežama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, tikok
MIONI SE SMUČIO JAVNI LINČ, VIŠE SA ŠA NE SME NIGDE DA SE POJAVI! "Spucao" ih bolan šamar realnosti, reper nestao!

Pobednica rijalitija "Elite" Anita Stanojlović izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nedavnim uključenjem u emisiju "Premijera vikend specijal", gde je otvoreno progovorila o svojem razočaranju u Mionu Jovanović. Ovo iznenađujuće priznanje odjeknulo je među obožavaocima rijaliti programa, a razlozi za distanciranje između dve takmičarke ostali su tajnoviti.

- Nisam ispratila njeno izlaganje, nije mi jasno zašto se uopšte ona razočarala. Ja nju nikada nisam negativno komentarisala kao što je ona mene u jednoj od emisija ''Narod pita'', gde bih ja apsolutno imala pravo da se uvredim, a nisam. Što se tiče praćenja, zapratila sam čim sam videla, zar je bitno kad?! Kad je reč o kontaktu koji imamo, poslala mi je nesto na šta sam joj odgovorila, a ona nije ni sinovala moju poruku. Ne znam šta bih dodala na to - poručila je Miona za Pink.

Iako je mnogi cimeri iz Elite negativno komentarišu, Jovanovićeva smatra da nije napravila nijednu grešku, te se uopšte ne obazire na brojne osude. Danas je objavila novu fotografiju putem Instagrama i time fanovima poručila da se vraća jača nego ikada. 

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović

Podsetimo, Miona i Nenad Aleksić Ša nedavno su uhvaćeni ispred zgrade Pinka, a kako se spekuliše, oni zajedno ulaze u novu sezonu "Elite", gde će prikazati istinu o svojoj vezi, u koju mnogi sumnjaju i dan-danas. Miona i Ša se na tu temu nisu preterano oglašavali, a Jovanovićeva je ovom fotografijom sve bacila u rebus, s obzirom da Ša nije bilo na vidiku.

BONUS VIDEO: