MILENA KAČAVENDA OVO URADILA ZBOG BIVŠEG SUPRUGA! Pokazala koliko je verna u vezama, gledaoce ostavila u šoku!


IZVOR: Republika/ D. L. - 27.08.2024 | 08:15


Ne bih to izbrisala nikad, to je bilo tad baš retko, počela je ona.

Foto: printscreen/RTV Pink
MILENA KAČAVENDA OVO URADILA ZBOG BIVŠEG SUPRUGA! Pokazala koliko je verna u vezama, gledaoce ostavila u šoku!

U toku jučerašnje emisije ''Narod pita'' na TV Pink, gosti u studiju su bili Milena Kačavenda, Miljana Kulić i Borislav Terzić Terza. Muk je nastao onog trenutka kada je Milena počela da priča o tome u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom Srđanom Kačavendom, te je objasnila da mu je posvetila i tetovažu.

-  Da li ti imaš tetovažu Srđana - pitala je voditeljka.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

 

- Imam istetovirano S, ima i on moje slovo. Ne bih to izbrisala nikad, to je bilo tad baš retko. Mnogo sam ga volela i mislim da se to više nikad neće ponoviti - rekla je Milena, pa je potom komentarisala i odnos Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, koji je i te kako turbulentan bio pred kamerama: 

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

 

Bila sam sigurna u Bebičinu ljubav, mene tetovaža nije iznenadila. Ne bih to lično radila, treba dobro odlučiti o tome. Teodora mu je definitivno obeležila jedan deo života, on blista i deluje mi baš zadovoljno. Mislim da se nikad neće pokajati, on će se potruditi da ostanu zajedno. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda

 

Inače, Milena Kačavenda uhvaćena je nedavno dok traži odgovarajuću venčanicu, što je pokrenulo lavinu komentara, s obzirom da kuma krije istinu o svom statusu veze, pa nije poznato da li je trenutno u vezi i planira li da stane na ludi kamen:

- Tražila sam lažnu venčanicu, lažnog mladoženju još nemamo. Prvo tražila toaletu, na burmu biram, a kad nahvatamo mladoženju, to je to. Sigurica je to, da se ne pojavi živ potencijalni verenik, pa da nemam garderobu - izjavila je nedavno za Pink.rs, a sada je izazvala novi šok.

BONUS VIDEO: