TAJNO POMIRENJE MILJANE I ZOLE PRED "ELITU 8": Narednih 10 dana biće ključno za ovaj ŠOK-PREOKRET!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.08.2024 | 09:45


Kulićka priznala da su njih dvoje jedno drugom podrška uvek kad je teško!

Foto: ATA Images
TAJNO POMIRENJE MILJANE I ZOLE PRED "ELITU 8": Narednih 10 dana biće ključno za ovaj ŠOK-PREOKRET!

Buduća učesnica "Elite 8" Miljana Kulić gostovala je sa bivšim cimerima Milenom Kačavendom i Borislavom Terzićem Terzom u emisji "Narod pita" gde je došlo do žestokih prozivki između njih.

Međutim, u jednom trenutku uključila se gledateljka, koja je očito Miljanin fan jer je naglasila da postoji bitna razlika između Kulićeve i njih dvoje. Zatim se osvrnula na njeno pomirenje sa Lazarom Čolićem Zolom, koje je, kako je navela, u pripremi, a po svemu sudeći se drži u strogoj tajnosti kako ne bi poremetilo njihove planove za predstojeću sezonu popularnog rijalitija koja startuje 7. septembra.

- Moj omiljeni lik je bio Zola u rijalitiju, on je dečko harizmatičan i Miljana to najbolje zna, sve u svemu mislim da je bio najbolji i njegova kraljica je Miljana Kulić. Želim da te pozdravim i da se držiš, nemoj da obraćaš pažnju na Milenu koja te napada, ne mogu ti ništa samo da laju. Zovem te iz Švajcarske i priča se da će biti nekog pomirenja, nadam se da će se to i dogoditi. Razlika između Terze i Zole je taj što je Zola tebe uvek branio, imate veliku podršku i mnogi bi želeli da se pomirite - rekla je Sanja iz Beograda.

Foto: Printskrin TV Pink

Miljana Kulić priznala da joj je Zola uvek podrška

- Zola i ja smo u korektnim odnosima, razgovaramo i dopisujemo se, kada je meni teško ili njemu mi se podržavamo tako da smo u odličnim odnosima - rekla je Miljana.

- Pitala bih Kačavendu gde je provela dva dana nakon majčne sahrane - natavila je gledateljka da provocira Milenu koja je sve vreme u emisiji bila na ratnoj nozi s Miljanom.

- Da, ja sam inače išla da kradem po buticima, nisam imao pametnijeg posla nego da to radim - odgovorila je ironično Kačavenda.

- Terza, uzmi malo piva da se smiriš, a ti Miljana ne obraćaj pažnju na ovakvog skota i nadam se da ćeš se pomiriti sa Zolom - rekla je gledateljka.

- Evo, da pokažem kako Miljana cucla pivo usred rijalitija i kako njena mama lomi sve mrtva pijana po kući, treba da vas bude sramota - zaključio je Terza.

BONUS VIDEO: