UČESNIK ELITE STIŽE NA PINK ZBOG AFERE SA UROŠEM STANIĆEM! Spreman da iznese SKANDALOZNE detalje, više neće da krije!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.08.2024 | 12:45


Iznenađenje večeras u emisiji Narod pita!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ
UČESNIK ELITE STIŽE NA PINK ZBOG AFERE SA UROŠEM STANIĆEM! Spreman da iznese SKANDALOZNE detalje, više neće da krije!

U emisiji Narod pita koja se emituje na TV Pink, prošle noći su gostovali Milena Kačavenda, Miljana Kulić i Bora Terzić Terza. Međutim, večeras nas očekuje veliko iznenađenje jer će u emisiju stići Sloba Josipović, Sneža Kušadasi i Lejdi Di. Domaćin večeri biće voditelj Darko Tanasijević, a zajedno sa gledaocima će postavljati pitanja bivšim takmičarima Elite.

Jedno od očekivanja publike jeste da Sloba Josipović progovori o svom odnosu sa Urošem Stanićem i prekidu prijateljstva sa Nikolom Lakićem. Sloba je poznat po svojoj otvorenosti i iskrenosti, pa se očekuje da će večeras podeliti neke tajne iz svoje prošlosti i otkriti detalje o svojim odnosima sa bivšim prijateljima. POGLEDAJ GALERIJU

 

Sneža Kušadasi je takođe jedna od zvezda večerašnje emisije. Nakon nekog vremena pauze od medija, ovo će biti njen povratak u žižu interesovanja. Publika će imati priliku da čuje šta Sneža ima da kaže o svojim planovima za budućnost i da sazna da li se nešto promenilo u njenom životu od poslednjeg javnog pojavljivanja.

Lejdi Di nedavno je gostovala sa Nikolom Lakićem, sa kojim je bila povezivana tokom učešća u rijalitiju, a mnogi su bili ubeđeni da su oni više od prijatelja. Ipak, tokom emisije došlo je do žestokog sukoba, nakon čega je ona završila u suazama, kada joj je Lakić spomenuo ćerku, na koju je posebno slaba. Oni su se na početku programa prijateljski pozdravili, ali se sve promenilo u nastavku večeri.

BONUS VIDEO: