ANELI AHMIĆ PRED ĆERKICOM POKAZALA ZADNJICU: Svukla se u TANGA BIKINI, pa pokazala sve!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.08.2024 | 20:45


Aneli Ahmić pokazala čime raspolaže!

Foto: Instagram.com
ANELI AHMIĆ PRED ĆERKICOM POKAZALA ZADNJICU: Svukla se u TANGA BIKINI, pa pokazala sve!

Aneli Ahmić, drugoplasirana učesnica "Elite", nije krila svoje uživanje nakon izlaska iz rijalitija. Nakon napornog perioda provedenog u takmičenju, ona sada trudi da svaki slobodan trenutak provede sa svojom ćerkicom. Nedavno su se njih dve odlučile da provedu dan na bazenu, gde su uživale u lepom vremenu i vodenim aktivnostima.

Aneli Ahmić je podelila nekoliko kadrova sa bazena na svom Instagram profilu, a privukla je pažnju svojih pratilaca vrelim fotografijama u minijaturnom kupaćem kostimu pre nego što je uskočila u vodu. U prvom planu je bila njena izvajana figura, posebno ističući njenu zadnjicu koja nije mogla proći nezapaženo. Osim toga, Anelin izgled je privukao pažnju javnosti, a mnoge žene bi joj pozavidele na njenom izgledu. POGLEDAJ GALERIJU


Dok je pozirala za kamere, Aneli je uspela da zadrži osmeh na licu, dok je njena ćerkica uživala pored nje. Nakon fotografisanja, Ahmićeva je uskočila u bazen, a njena ćerkica je počela da se smeje, vidno srećna što je pored svoje majke. Ovaj trenutak radosti i ljubavi bio je nešto što je oduševilo mnoge njene pratioce na društvenim mrežama.

Podsetimo, ono što niko nije očekivao jeste da će u ovoj sezoni ponovo biti i Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka iz "Elite 7", koja se sada vraća jača nego ikad.

Aneli je obeležila prošlu sezonu rijalitija. Na samom početku iznela je priču da ju je muž Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a zatim je iznosila sav prljav veš iz njihovog braka. Ahmićeva je zatim započela vezu s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim je i zatrudnela pred kamerama. Međutim, zbog njihovih lošeg odnosa, donela je odluku da prekine trudnoću, i to se sve dešavalo dok su boravili u Beloj kući.

BONUS VIDEO: