NAKON RASKIDA SA STANISLAVOM, MAJINI BIVŠI SE SASTALI: Uhvaćeni na DELU, ona ne sme da sazna za OVO!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.08.2024 | 21:15


Svi čekaju reakciju Maje Marinković na ove kadrove.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs/Ilustracija, Republika
NAKON RASKIDA SA STANISLAVOM, MAJINI BIVŠI SE SASTALI: Uhvaćeni na DELU, ona ne sme da sazna za OVO!

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio video snimak koji je izazvao dosta pažnje javnosti. Naime, bivši momci poznate starlete Maje Marinković, Bilal Brajlović i Marko Marković, nedavno su se našli zajedno u Crnoj Gori gde su popili piće i družili se. Ova neobična situacija zabeležena je i objavljena na njihovim Instagram storijima, što je izazvalo različite reakcije i spekulacije među pratiocima.

Susret bivših partnera Maje Marinković iz rijalitija "Zadruga", Bilala Brajlovića i Marka Markovića u Crnoj Gori iznenadio je mnoge, s obzirom na burne emotivne veze i javne rasprave koje su obeležile njihove odnose. Ipak, njihovo opušteno druženje i zajedničko ispijanje pića pokazalo je da su možda prevazišli prethodne nesuglasice i odlučili da se na miran način suoče sa svojim prošlim vezama. POGLEDAJ GALERIJU


Ovaj susret nije prošao neprimećeno, a mnogi pratioci na društvenim mrežama su se pitali kako će Maja Marinković reagovati kada sazna za ovaj neobičan susret svojih bivših momaka. Spekulisalo se o tome da li će ova situacija izazvati nove tenzije između njih ili će Maja odlučiti da ignoriše celu situaciju.

Maja Marinković je poznata po svom javnom životu i emotivnim vezama koje su često bile praćene medijskom pažnjom. Njen odnos sa bivšim momcima, Bilalom i Markom, često je bio tema tabloida i interesovanja javnosti, pa se može pretpostaviti da će i ovaj susret izazvati dosta pažnje među medijima.

Ovaj neobičan susret bivših momaka starlete Maje Marinković definitivno je izazvao interesovanje javnosti i pokrenuo različite spekulacije o tome kako će se Maja postaviti prema ovoj situaciji. Ostaje da vidimo da li će se oglasiti povodom ovog događaja i kakav će biti njen stav u vezi sa susretom svojih bivših partnera.

BONUS VIDEO: