VELIKA PROMENA U "ELITI 8"! Neće samo UČESNICI boraviti u rijalitiju, ovo su svi DETALJI pred početak!


IZVOR: Republika/P. R. - 28.08.2024 | 12:10


Napravljen presedan uoči početka osme sezone popularnog rijaliti šou programa!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen, Tanjug/N.Raus
VELIKA PROMENA U "ELITI 8"! Neće samo UČESNICI boraviti u rijalitiju, ovo su svi DETALJI pred početak!

Uoči početka nove sezone popularnog rijaliti-programa "Elita" direktorka zabavnog programa Pink televizije Milica Mitrović otkrila je da će nova sezona startovati u subotu 7. septembra, u 21 čas. Luksuzno imanje u Šimanovcima prolazi kroz velike promene, uključujući rekonstrukciju postojećih prostora i moguću izgradnju novih delova.

Osim učesnika i voditelja Pinka, osma sezona "Elite" donosi značajnu novinu - voditelji RED TV moći će da uđu na oba imanja - u "Elitu" i na srednjovekovnu "Farmu", koja takođe počinje s emitovanjem u septembru. Ova promena omogućiće im da obavljaju intervjue s učesnicima u oba rijalitija, što će predstavljati poseban dodatak i atrakciju za gledaoce.

Foto: Shutterstock, Printscreen

Milica Mitrović najavila da "Elita 8" počinje 7. septembra

Podsećanja radi, dosad su novinari imali priliku da postavljaju pitanja samo tokom emisije "Pitanja novinara," ali će nova sezona omogućiti novinarima da ulaze na imanje i razgovaraju s učesnicima, što će znatno uneti novine na malim ekranima.

Uoči početka osme sezone "Elite" otkriveno je mnogo zanimljivih novosti koje će sigurno privući pažnju gledalaca. Kako se saznalo, već 55 učesnika je potpisalo ugovor za učešće. Prema poslednjim informacijama, honorari za nove učesnike kreću se u rasponu od 300 do 500 evra nedeljno, dok su za istaknute rijaliti ličnosti predviđeni znatno veći iznosi. Najpoznatijim učesnicima se nude iznosi između čak 3.500 i 4.000 evra nedeljno.

BONUS VIDEO: