STANIJA DOBROJEVIĆ OVO URADILA U KOLIMA! Asminu od kadrova nije bilo dobro, sve na kraju okačila na društvene mreže (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 28.08.2024 | 13:15


Dobrojevićka zna iz kog ugla treba da se fotografiše.

Foto: instagram.com/alibaba_durdzic
STANIJA DOBROJEVIĆ OVO URADILA U KOLIMA! Asminu od kadrova nije bilo dobro, sve na kraju okačila na društvene mreže (FOTO)

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević uživa u vezi sa Asminom Durdžićem, sa kojim je sada objavila hit selfi iz automobila. Naime, ona je pozirala vrlo izazovno, dok je Asmin delovao neraspoloženo, a njegova reakcija privukla je dosta pažnje svima koji su fotografiju videli. 

Kako je ranije pozirao nasmejan pored starlete, neki se pitaju da im u vezi ne cvetaju više ruže, ali za sada o raskidu nema ni govora. 

Foto: Instagram printscreen

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

Inače, starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević proslavila je u martu ove godine 39. rođendan, a njen partner Asmin Durdžić odlučio je da joj kupio automobil porše, koji vredi 280.000 evra. Ipak, Staniji se automobil nije dopao. Naime, kako je Asmin tada otkrio, Dobrojevićeva je poželela roze automobil, te ga neće voziti dok ga Durdžić ne ofarba.

- Kaže Stanija: "Neću da ga vozim ako nije pink." OK, ljubavi, biće pink - poručio je Asmin.

Foto: printskrin instagram

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

Pre samo nekoliko dana Asmin je podelio prizor sa ulica Majamija i uslikao besnu mašinu od skoro tri miliona evra, a mnogi misle da ga je kupio Staniji da bi joj se iskupio. 

- Stanija voli roze - napisao je Durdžić uz fotografiju automobila koji još nema ni tablice.

Međutim, sada je šokirao novim snimkom, kojim je otkrio da je pazario novu nekretninu u Majamiju.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

 

- Još jedan sa divnim pogledom kupljen - napisao je Asmin uz snimak sa balkona.

Podsećanja radi, Asmin je za rođendan putem storija Staniji izjavio ljubav.

Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji. Svaka tvoja reč moja je zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rođendan, ljubavi - poručio je Asmin preko Stanijine fotke ispred cvetnog aranžmana.

BONUS VIDEO: