ANITA KAO OD MAJKE ROĐENA: Razgolitila se na plaži, Anđela nigde na vidiku, ali zato je ON sve vreme pored nje (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.08.2024 | 17:20


Stanojlovićeva pokazala sve atribute!

Foto: instagram.com/printscreen
ANITA KAO OD MAJKE ROĐENA: Razgolitila se na plaži, Anđela nigde na vidiku, ali zato je ON sve vreme pored nje (FOTO)

Pobednica "Elite 7" Antia Stanojlović oglasila se na društvenoj mreži Instagram provokativnim videima sa plaže, te zagolicala maštu svojih pratilaca. 

Naime, ona je u storijima prvo nizala zajedničke snimke sa sinom Aleksejem iz provoda u luna parku, a zatim i sa plaže, ali posebnu pažnju su privukle dve njene obnažene objave.

Naime, Anita se skinula u minijaturni bikini, a na jednom snimku deluje čak kao da donjeg dela i nema, jer su u prvom planu njena jedra bedra. U pozi Male Sirene koja je upravo izronila iz mora, Stanojlovićeva ističući svoje zgodno telo, nije snimala glavu.

POGLEDAJ GALERIJU

Ono što je svima zapalo za oko jeste što nigde na vidiku nema njenog dečka Anđela Rankovića, pa su se mnogi zapitali da li je Anita okačila stare snimke sa odmora sa sinom ili je otišla ponovo sa njim iako je najavljivala da će posle letovanja s detetom otići na more i sa dečkom. Međutim, pošto je nedavno objavila i storije sa aerodroma "Nikola Tesla" nema sumnje da se radi o novoj destinaciji.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković i dalje moraju da dokazuju da dobro funkcionišu zajedno

Podsetimo, Stanojlovićeva je odmah po završetku rijalitija, u julu, odvela dete na more, kada je tvrdila da će posle toga otići i sa dečkom.

Tokom celog leta, iako su oboje tvrdili da napolju odlično funkcionišu, Anita i Anđelo su dobijali pitanja da li su zajedno i kako se razvija njihov odnos po izlasku iz "Elite".

Inače, poslednjih dana se dosta spekuliše i oko njihovog ulaska u "Elitu 8", pa je Anitin iznenadni put, podstakao glasine da je otišla da napuni baterije pred ponovno privremeno razdvajanje sa naslednikom.

BONUS VIDEO: