ANELI I JANJUŠ OBNAVLJAJU ROMANSU U "ELITI 8": Bivši košarkaš UZEO PARE UNAPRED, ali ovog puta IGRA NA LJUBAV (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 29.08.2024 | 05:45


Rešili da unovče emocije, koje se na sve to nisu ni ugasile.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ANELI I JANJUŠ OBNAVLJAJU ROMANSU U "ELITI 8": Bivši košarkaš UZEO PARE UNAPRED, ali ovog puta IGRA NA LJUBAV (FOTO)

Rijaliti par čija je ljubavna priča obeležila "Elitu 7" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pristao je da se pojavi i u osmici, te da obnovi romansu koja je bila omiljena rijaliti fanovima tokom protekle sezone.

Uprkos tome što je njihova emotivna veza imala ružan kraj, celog leta njihovi obožavaoci su navijali za pomirenje, pa su na kraju pristali da se ponovo zajedno pojave pred kamerama.

- Donekle su pristali na to zbog gledanosti, jer je njihova priča i dalje vrlo živa i aktuelna i mnogi bi voleli da ih ponovo vide zajedno, a jednim delom i zbog emocija koje se između njih dvoje nikada nisu ni ugasile. Janjuš je otvoreno pokazivao da mu je Aneli i dalje tiha patanja, pa čak ni ona, koja je tvrdila da više nikada ne mogu biti par zbog groznih stvari koje su im se izdešavale, nije negirala da i dalje ima emocije prema Janjušu. Ipak, presudili su honorari, a poznato je da Marko unapred uzme pare, pa posle od njega i može da se očekuje dobra priča - priča dobro obavešteni izvor. 

POGLEDAJ GALERIJU

Ove navode potvrdili su i neki rijaliti fanovi koji su se oglasili tokom Anelinog lajva na TikToku, koji je držala sa sestrom Sitom, čiji se ulazak u "Elitu 8" takođe očekuje.

Mnogi su primetili da se Ahmićevoj vratio osmeh na lice, te da je vidno srećnija nego što je bila, što bi se u svakom slučaju moglo pripisati dobroj kombinaciji pred ulazak u rijaliti. 

Iako je nekoliko puta ponovila da ona ne ulazi u ovu sezonu, to su njeni pratioci komentarisali kao deo plana da sve drži u neizvesnosti do samog početka osmice, kako bi zadržala ekskluzivitet i time opravdala cifru koju je ove godine dogovorila. 

U komentarima su takođe pisali da je Jaško unapred uzeo novac, te da jedva čekaju da ih ponovo vide zajedno na malim ekranima. 

Takođe, Sita se u jednom momentu izlanula da će ponovo u Belu kuću, kada ju je pitala da li je povukla tužbu protiv Kačavende, a kada joj je sestra odgovorila potvrdno, ona je zapretila Aneli da joj se slučajno više ne javlja da tuži ljude, ako će odustajati od tužbi.

Kad je shvatila da ju je odala, da će ponovo biti u toj situaciji, Aneli je napravila dramsku pauzu, pa su posle nekoliko sekundi promenile temu i nastavile lajv u drugom pravcu.

BONUS VIDEO: