MAJA NA IVICI SUZA POTVRDILA RASKID SA STANISLAVOM: "On je dečko koji malo više voli slobodu..." Evo ko likuje zbog OVOGA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.08.2024 | 23:45


Marinkovićeva bezuspešno pokušava da sakrije tugu u očima.

Foto: printskrin instagram
MAJA NA IVICI SUZA POTVRDILA RASKID SA STANISLAVOM: "On je dečko koji malo više voli slobodu..." Evo ko likuje zbog OVOGA (FOTO)

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" gostuje Maja Marinković, koja je na ivici suza potvrdila raskid sa Stanislavom Krofakom, a Lepi Mića, koji je takođe gost, počeo je da likuje jer se ispostavilo da je on bio u pravu kada je govorio da njihova ljubav nikako ne može opstati.

- Nismo više u vezi, ostali smo u dobrim odnosima, korektnim. Nije mi odgovarao taj odnos na relaciji Beogrda - Zagreb, on je dečko koji malo više voli slobodu - potvrdila je Maja na početku emisije, a voditeljka Ana Radulović je primetila da je Marinkovićeva vidno smršala, te da je na ivici suza. 

Foto: printskrin instagram

Lepi Mića srećan što je u pravu

Ona je pokušala da se suzdrži pred kamerama, ali je i Lepi Mića dodao da je on poznaje i da zna da pati.

- Ne, vodim računa o liniji, a nisam na ivici suza, samo sam malo umorna - rekla je Maja, a Mića je dodao: 

- Na kraju se ispostavilo da sam sve bio u pravu što sam rekao za vašu vezu. 

Voditeljka se ponovo obratila Marinkovićevoj i zamolila je da bude iskrena, jer je gledaoci dobro znaju, a i ona misli da nije bila iskrena kada je rekla da je samo umorna, te da joj vidi tugu u očima. 

Foto: printskrin instagram

Lepi Mića i Maja Marinković uživo u emisiji "Narod pita"

Marinkovićeva je priznala i da je zbog ljubavi prema Panteri pukla 500 evra na taksi, zbog čega se ne kaje, jer je spremna na sve kad voli, a prva gledateljka koja se uključila u program joj je pružila punu podršku i zamolila da gleda sebe i prestane da pati zbog muškaraca.

- Budi svesna da si ti sve njih stvorila, ne bi bilo ni Bilala, ni Cara, ni Stanislava, sve su to dosadni likovi, ti si zabavna i zanimljiva, tebe obožavam i samo glavu gore - poručila joj je obožavateljka, koja je istakla da može da joj bude majka i da joj želi samo najbolje u životu.

BONUS VIDEO: