VATRENA STARLETA BODRILA ZVEZDU DO POBEDE, MOMCIMA PALE VILICE! Bivša takmičarka "Elite" OŠACOVALA KAPITENA fudbalskog kluba?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 29.08.2024 | 02:00


Ova rijaliti-zvezda, koja je u medijima često bila tema zbog svog života i javnog nastupa, sada je bila u fokusu zbog svoje navijačke strasti prema Crvenoj zvezdi.

Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic, Starsport, Shutterstock
VATRENA STARLETA BODRILA ZVEZDU DO POBEDE, MOMCIMA PALE VILICE! Bivša takmičarka "Elite" OŠACOVALA KAPITENA fudbalskog kluba?!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Bode/Glimta rezultatom 2:0 u revanš meču plej-ofa kvalifikacija i plasirali se u grupnu fazu Lige šampiona.

Foto: FK Crvena zvezda

Uroš Spajić

 

Kapiten Uroš Spajić je u 59. minutu revanša protiv Bodo Glimta postigao gol glavom čime je Crvena zvezda uspela da preokrete ukupan rezultat u svoju korist i približi se Ligi šampiona. Golu kapitena crveno-belih prethodio je oštar centaršut Elšnika iz kornera, a štoper je odlično reagovao na prvoj stativi.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić

Pola Srbije je stajalo na nogama i kliktalo Uroševo ime, a među vatrenim navijačima našla se i starleta Slađa Lazić, bivša rijaliti-učesnica i finalistkinja rijalitija "Elita 7". Slađa je sa puno pažnje pratila čitavu utakmicu i sve vreme bodrila klub. Slađa je bila vidno angažovana tokom meča, strastveno bodreći momke na terenu. Njen entuzijazam i energija nisu prošli neprimećeni među očima javnosti, koji su komentarisali kako je starleta znala da uživa u svakom trenutku utakmice. Takođe, mnogi su primetili da se Slađa isticala svojim prisustvom i ponašanjem, što je dodatno povećalo interesovanje medija i publike. POGLEDAJ GALERIJU

 

Kako se Slađa još uvek nije zvanično izjašnjavala o svom privatnom životu, posebno o svom ljubavnom statusu i potencijalnim partnerima, odmah su krenule spekulacije da bi mogla imati romantične simpatije prema kapitenu Crvene zvezde Urošu Spajiću. Ove glasine dodatno su uzburkale javnost, jer su mnogi počeli da se pitaju da li bi interesovanje starlete za kapitena moglo prerasti u nešto više. S obzirom na to da je Slađa poznata po svojoj otvorenosti i često se nalazila u središtu medijske pažnje, prirodno je da su ovakve spekulacije izazvale dodatnu pažnju. Da li će se njene simpatije prema Urošu Spajiću realizovati u stvarnom životu, ili će to ostati samo u domenu glasina, ostaje da se vidi u narednim periodima.

BONUS VIDEO: