MILJANA JEDNIM POTEZOM NAJAVILA KARAMBOL NA ULASKU U ELITU 8: Sprema se neviđeni LOM, hitno KONTAKTIRALA ovu osobu! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 29.08.2024 | 11:50


Sve se saznalo!

Foto: ATA images, Printscreen
MILJANA JEDNIM POTEZOM NAJAVILA KARAMBOL NA ULASKU U ELITU 8: Sprema se neviđeni LOM, hitno KONTAKTIRALA ovu osobu! (FOTO)

Uoči početka rijaliti formata "Elita 8", sve više se spekuliše o učesnicima koji će se naći na velelepnom imanju. Među najkontroverznijim takmičarima svakako se ističe popularna Nišlijka Miljana Kulić, čije se učešće godinama unazad prati s velikom pažnjom.

Nedavno su se pojavile informacije o tome u čemu će se popularna  Nišlijka navodno pojaviti na velikom otvaranju nove sezone, a prema navodima jedne "Fejsbuk" stranice, ona će nositi kreaciju naše poznate dizajnerke Verice Rakočević.

Foto: printscreen/facebook

Miljana Kulić spremila kreaciju Verice Rakočević za početak Elite 8

- Miljana Kulić na ulasku u Belu kuću će nositi kreaciju Verice Rakočević - stoji u pomenutoj objavi, a da li je ovo tačna informacija ili samo šala, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Inače, kako smo već pisali, pored Miljane Kulić, još jedan učesnik koji će sigurno privući pažnju javnosti jeste Nenad Macanović Bebica, njen bivši partner. On će na poznato imanje u Šimanovcima ući zajedno sa svojom devojkom, starletom Teodorom Delić, sa kojom je započeo vezu pred kamerama rijalitija. Njihov ulazak definitivno obećava da će biti zanimljivih dešavanja i neočekivanih obrta u novoj sezoni "Elite 8".

Foto: ST/D. KADIĆ

Bebica ulazi u Elitu 8 sa Teodorom Delić

Podsećanja radi, uoči početka osme sezone "Elite" otkriveno je mnogo zanimljivih novosti koje će sigurno privući pažnju gledalaca. Kako se saznalo, već 55 učesnika je potpisalo ugovor za učešće. Prema poslednjim informacijama, honorari za nove učesnike kreću se u rasponu od 300 do 500 evra nedeljno, dok su za istaknute rijaliti ličnosti predviđeni znatno veći iznosi. Najpoznatijim učesnicima se nude iznosi između čak 3.500 i 4.000 evra nedeljno.

BONUS VIDEO: