ANITA I ANĐELO SVE IZNENADILI! Humanim gestom izazvali pozitivne reakcije! Evo o čemu je reč!


IZVOR: Republika/ D. L. - 29.08.2024 | 13:15


Par je pokazao koliko je važno da smo ujedinjeni u ovakvim situacijama!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ANITA I ANĐELO SVE IZNENADILI! Humanim gestom izazvali pozitivne reakcije! Evo o čemu je reč!

Bivši učesnici rijalitija Elita Anđelo Ranković i njegova devojka Anita Stanojlović sve su iznenadili nakon što su pozvali sve preko društvenih mreža da pomognu malom Luki, dečaku kom je potrebna pomoć,  a do sada je za njega skupljeno od strane njih 113.780 dinara.

Foto: Instagram printsceen

Anita i Anđelo rešili su da pomognu

 

- Nastavljamo sa našom tradicijom, s obzirom na to da su Anita i Anđelo zahtevali da im ne kupujemo poklone, mi zajedno sa njima i u ime njihove ljubavi nastavljamo da budemo humani. Srećnih 8. meseci, budite nam srećni, a mi nastavljamo da usrećujemo druge zbog vas. Volimo vas - stoji u poruci fan grupe na Instagramu.

Foto: youtube.com/Premijera Official

Anita Stanojlović

 

Inače, Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", nedavno je na svom Instagram profilu podelila niz provokativnih video sadržaja sa plaže, čime je izazvala veliku pažnju svojih pratilaca.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđelo Ranković 

 

Njeni storiji su započeli s prikazivanjem zajedničkih trenutaka sa sinom Aleksejem, uključujući njihove zajedničke aktivnosti u luna parku. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje su bile dve njene objave u kojima je bila obnažena na plaži u Čanju, što je dodatno uzbudilo njene obožavaoce.

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

 

Anita, poznata po tome što je često delila trenutke iz svog života, nastavila je sa objavljivanjem snimaka sa pomenutog letovanja.

Poseban trenutak se dogodio kada je odlučila da napravi kratku pauzu, te se odvojila na ležaljku, nedaleko od svog sina Alekseja koji, se igrao u plićaku. Poseban trenutak se dogodio kada je odlučila da napravi kratku pauzu da bi se opustila na plaži. Dok je ona uživala u odmoru, mali Aleksej se igrao u plićaku. Mali Aleksej je bio u svom elementu, srećan i uzbuđen dok je istraživao plićak i igrao se u vodi.

BONUS VIDEO: