KONTROVERZNA ZADRUGARKA BUDUĆA FARMERKA: Voli estradu, a žestoki momci CVIKAJU PRED NJOM - za njih ima uvek spremne LISICE (VIDEO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 29.08.2024 | 17:15


Čuvena inspektorka Lili tražila da ide na "Farmu 8", jer je tamo njena ekipa.

Foto: Republika
KONTROVERZNA ZADRUGARKA BUDUĆA FARMERKA: Voli estradu, a žestoki momci CVIKAJU PRED NJOM - za njih ima uvek spremne LISICE (VIDEO)

 

 

Bivša zadrugarka Ljiljana Stevanović Lili postala je poznata po učešću u Pinkovom rijalitiju u kome se pojavila kao inspektorka, koja je napravila opštu pometnju.

Upravo to se sprema da učini i sada pred početak nove sezone koja će biti specifična po tome što kreću paralelno dva rijalitija u jednom "Elita 8" i "Farma 8".

Kako je tokom svog pređašnjeg boravka na imanju u Šimanovcima pokupila brojne simpatije publike, a s obzirom i na to da se druži s nekim estradnim ličnostima, ona se pojavila danas ispred zgrade Pinka kako bi potpisala ugovor za učešće na "Farmi".

- Lili nije htela u "Elitu" već na "Farmu" jer su tamo već svi koje poznaje, poput Zlate Petrović, Dragice Radosavljević Cakane, Kristijana Golubovića i sličnih. Njoj je mesto u takvom ambijentu i gde ima više nekog posla i aktivnosti, pošto je i sama dinamična po prirodi - otkriva upućeni izvor za Republiku. POGLEDAJ GALERIJU

Naša ekipa uhvatila je bivšu inspektorku baš u trenutku kada je došla da potpiše papire za "Farmu 8".

Koliko je njen život zanimljiv govori baš činjenica da se bavila zanimanjem, gde su joj bile dostupne mnoge informacije, a ona se družila sa javnim ličnostima među kojima je bilo čak nekih i sa one strane zakona. Jedna od najboljih drugarica joj je i nekadašnja kraljica splavova Danijela Vranić koju su povezivali i sa žestokim momcima. 

Inspektorka Lili je karakteristična i po velikom broju plastičnih operacija kojima se podvrgla kako bi izgledala što atraktivnije. 

BONUS VIDEO: