MIONI ĆE ISKOČITI ČMIČAK: Okomila se na TRUDNICU, tek će sada svi da ZBIJAJU ŠALE sa njenim duetom! Morao i Ša da je "BRANI" od Milice sa stomakom! SKANDAL!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 29.08.2024 | 21:15


Veličkovićeva se na društvenim mrežama često sprda na račun ljubavnog para.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTVPink
MIONI ĆE ISKOČITI ČMIČAK: Okomila se na TRUDNICU, tek će sada svi da ZBIJAJU ŠALE sa njenim duetom! Morao i Ša da je "BRANI" od Milice sa stomakom! SKANDAL!

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Miona Jovanović ostrvila se na bivšu cimerku Milicu Veličković jer ona na šaljiv način komentariše to što će uskoro izbaciti duet sa svojim izabranikom Nenadom Aleksićem Ša, oko čega se podigla velika prašina na mrežama. 

Naime, Milica neretko Instagramu upućuje žestoke prozivke na račun Mione i Ša, a nedavno je u emisiji "Narod pita" objasnila zbog čega Jovanovićevu naziva "grobljanskom" Teom Tairović.

Nazvala sam je tako jer mi je simpatično što hoće takvu karijeru. Prozvala sam je jednom ili dva puta. Uvek mi daje inspiraciju, gledam njene mimove. Jedva čekam pesmu, mada više spot. Mora da đuska kao Tea, mislim da će da izdominira - u svom stilu prokomentarisala je Velilčkovićeva, koja je dodala da Mionu ne bi angažovala da joj peva ni na jednom slavlju, te da bi je eventualno pozvala da nastupi na nekoj od sahrana.

Foto: RTV PINK printscreen

Milica Veličković objasnila zašto su joj Miona i Ša smešni

Bez obzira što je reč o trudnici, sa specifični smislom za humor, Miona joj nije ostala dužna, kao ni njen dečko Ša, pa su mnogi komentarisali kako će im iskočiti čmičak jer su se okomili na Milicu, koja se sa njima samo šali.

Ja ne bih svakako ni išla da pevam kod takvih osoba. Ne zanima me njeno mišljenje, nije ona kompetentna da priča o tome, niti mi je neki bitan faktor u životu, niti profesionalac u tom poslu da bi mogla bilo šta da mi kaže. Kao po običaju ona se kači na mene, priča o meni, komentariše, pljuje me... Ima devojka nešto protiv mene. Ja protiv nje nemam ništa, ne zanima me - rekla je Miona za Pink.rs, pa se nadovezao Ša:

Uzdam se u komentare onih koji se razumeju u muziku, koji se bave tim poslom. Oni su kompetentni da pričaju o tome, ne smatram Miličine komentare na tu temu validnim.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović se udružili protiv trudnice

Inače, par je prezadovoljan zajedničkom pesmom, koja će uskoro biti pred publikom.

Snimili smo duet konačno, spot snimamo ovih dana, jedva čekam. Pesma je brza, moderniji je zvuk, čućete uskoro. Slažemo se u poslu isto kako se slažemo u ljubavi van "Elite" (smeh). Top je sve! Prezadovoljan sam, s obzirom na to da joj je prva pesma, pokidala je u startu. Videlo se da to ume, rođena je za to, bez greške! Kao da ima iskustvo ne znam koje. Lepo smo snimili, bez stresa, bez ičega - rekao je Ša, a svoje impresije podelila je i Miona:

Prezadovoljna sam za prvi put, stvarno. Bila sam pod tenzijom i frkom, ali radila sam s profesionalcima, pa mi je bilo lagano. Brzo sam se opustila i odradila baš kako treba.

BONUS VIDEO: