JANJUŠ KAO ZVER DIVLJA U "NAROD PITA"! Neviđeni KARAMBOL u programu, nagli PREKID emisije zbog SKANDALA!


IZVOR: Republika/P. R. - 30.08.2024 | 10:15


Bivši košarkaš pobesneo zbog pitanja uživo u emisiji!

Foto: printscreen/RTV Pink
JANJUŠ KAO ZVER DIVLJA U "NAROD PITA"! Neviđeni KARAMBOL u programu, nagli PREKID emisije zbog SKANDALA!

U sinoćnoj emisiji "Narod Pita" jedan od učesnika rijalitija "Elite 7Marko Janjušević Janjuš, upao je u raspravu sa jednim od gledalaca, što je rezultiralo izlivom uvreda i vulgarnih izraza. Naime, voditelj Milan Milošević ugostio je bivšeg košarkaša i Milenu Kačavendu, a rasprava je izbila kada se u program uključio izvesni Dragan iz Inđije, koji je izrazio svoje nezadovoljstvo njegovim ponašanjem pred kamerama na imanju u Šimanovcima.

Dragan je najpre pohvalio Janjuša, nazvavši ga svojim favoritom dok je bio "normalan", ali je rekao da je bivši košarkaš tokom boravka u rijalitiju navodno zaboravio ćerku, Krunu. Janjuš je na ovu opasku reagovao oštro, nazivajući gledaoca smećem, i izneo niz uvreda, a zatim krenuo da urla i divlja u studiju televizije Pink.

Janjuše, u kakvim si odnosima sa ženom sad - pitao je Milan.

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš se posvađao sa gledaocem u Narod pita

- U normalnim sam odnosima, ne znam da li su bile na sudu ona i Aneli, mislim da ne - rekao je Janjuš.

- Janjuš je bio naš favorit dok je bio normalan ranije, ali sad se više ne sećam da je pominjao Krunu u rijalitiju, pitao bih ga zašto je zaboravio svoju ćerku - pitao je gledalac.

- Mislim da vi, gospodine, niste normalni - rekao je Janjuš.

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš urla na Pinku u Narod pita

- Ti si jedna bitanga koja dolazi u Beograd i pljuje po ovom gradu, a ovde zarađuješ pare, nabijem te na k**ac usred Prijepolja - rekao je gledalac.

- Je**m ga u usta usred Beograda, on govori kako ja zanemarujem ćerku, smeće jedno! Je**m li ti majku u pi**u smrdljivu, slušaj mene kako ti ja pričam, jer ti ne možeš... Se*em ti se u Beograd, sad bi mu je*o mater da ga uhvatim negde - odbrusio je Janjuš besan kao ris.

BONUS VIDEO: