OTKRIVENO SA KIME JELENA ILIĆ SPAVA NAKON RAZVODA OD IVANA: Pojavio se PRIVATNI SNIMAK, evo ko joj greje postelju! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 30.08.2024 | 11:45


Jelena Ilić objavila dirljive scene.

Foto: Ata images
OTKRIVENO SA KIME JELENA ILIĆ SPAVA NAKON RAZVODA OD IVANA: Pojavio se PRIVATNI SNIMAK, evo ko joj greje postelju! (FOTO)

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Jelena Ilić, ponovo je izazvala pažnju javnosti objavom privatnog videa iz svog doma. Na snimku koji je objavila na svom Instagram profilu, Jelena je zabeležila trenutke uživanja sa svojim ljubimcem, psom Bekom, dok su ležali u krevetu.

Ovaj neobičan prizor izazvao je brojne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su se iznenadili i oduševili Jeleninom bliskošću sa svojim psom, a komentari su se nizali.

Dok su neki izrazili simpatije prema njihovom odnosu i istakli koliko je divno videti takvu ljubav između čoveka i životinje, drugi su bili iznenađeni i pitali se kako je moguće da je Jelena toliko bliska sa svojim psom. POGLEDAJ GALERIJU


Jelena je u više navrata isticala svoju ljubav prema životinjama i svojim psima, te je objavljivanje ovakvog videa bila samo još jedna potvrda njenog dubokog emotivnog vezivanja za svoje četvoronožne prijatelje.

Ova objava Jelene Ilić podstakla je mnoge ljude da razmišljaju o prirodi ljubavi i prihvatanju, kako prema životinjama, tako i prema drugim ljudima. Jelena je poručila da ljubav dolazi u različitim oblicima i da je važno negovati empatiju i razumevanje prema svim bićima.

Iako je ovakva vrsta objave izazvala različite reakcije među javnošću, Jelena Ilić je ostala dosledna svojim uverenjima i nastavila da širi poruku o ljubavi prema životinjama i važnosti prihvatanja različitosti. Njen odnos sa psom Bekom još jednom je pokazao da ljubav ne poznaje granice i da je važno negovati empatiju i brižnost prema svim bićima na planeti.

BONUS VIDEO: