ANELI ŠOKIRALA SESTRU SITU! Evo čime je iznenadila! Odvela je u restoran, pa pored tanjira ostavila poruku sa kutijom!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.08.2024 | 14:45


One su se izgrlile nasred restorana, a Siti su krenule suze kad je videla šta je Aneli kupila.

Foto: Instagram printsceen
ANELI ŠOKIRALA SESTRU SITU! Evo čime je iznenadila! Odvela je u restoran, pa pored tanjira ostavila poruku sa kutijom!

Bivša učesnica Aneli Ahmić i njena sesra Sita Ahmić mnogo vremena provode otkako je starleta u spoljnom svetu, a kako smo sada saznali dobila je posebno iznenađenje! Naime, Aneli je sestri kupila skupocen sat, koji je ostavila pored njenog tanjira dok su zajedno večerale u jednom restoranu, a Sita nije imala pojma šta joj sestra sprema. 

Foto: tiktok.com/printscreen

Sita Ahmić

 

- Sita i Aneli su bile u restoranu, a Aneli je samo čekala trenutak da vidi kada će Sita da ode do toaleta, da bi svoj plan sprovela u delo. Ostavila je kutiju sa satom na stolu, pa je Sita počela da skače i da vrišti čim se vratila - priča nam izvor i dalje dodaje:

- One su se izgrlile nasred restorana, a Siti su krenule suze kad je videla šta je Aneli kupila. U pitanju je skupoceni sat, a kako je Sita Aneli više puta spremala iznenađenja, došlo je vreme da joj se sestra oduži! 

Foto: tiktok.com/printscreen/instagram

Sita Ahmić, Aneli Ahmić i Maja Marinković

 

Inače, bivše takmičarke rijalitija "Elita 7" i starlete Maja Marinković i Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, nedavno su potvrdile javnosti da se i dalje druže, uprkos spekulacijama da su stavile tačku na svoj odnos.

Foto: youtube.com/TV1

Sita Ahmić

 

Fanovu su prethodno prenosili informacije o tome kako je Slađa postala bliska s Aneli Ahmić, što je dovelo do nagađanja o mogućem zahlađenju odnosa između Maje i Slađe. Međutim, njihova nedavna objava na Instagramu definitivno je razjasnila situaciju.

Foto: youtube.com/TV1

Sita Ahmić

 

Uprkos svim glasinama, Maja i Slađa su odlučile da javno pokažu da su i dalje neraskidive prijateljice. Na svojim Instagram profilima objavile su storije u kojima su istakle da i pored svega, i dalje provode sate razgovarajući telefonom. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, koja je s oduševljenjem dočekala vest da njihovo prijateljstvo i dalje traje.
 

BONUS VIDEO: