POSLE FILIPA CARA ME JE BOLELO GRLO: Starleta koju je smuvao posle Maje Marinković progovorila o njihovim ORGIJAMA, pa poručila: "Vidimo se u "Eliti!" (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 30.08.2024 | 18:00


Spremnija nego ikad da napravi šou u novoj sezoni rijalitija!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
POSLE FILIPA CARA ME JE BOLELO GRLO: Starleta koju je smuvao posle Maje Marinković progovorila o njihovim ORGIJAMA, pa poručila: "Vidimo se u "Eliti!" (FOTO)

Rijaliti učesnica Denis Dejm jedva čeka predstojeću sezonu "Elite" u koju željno iščekuje da uđe i to spremnija nego ikad.

Ova kontroverzna starleta nedavno je obavila poslednje pripreme za rijaliti, pa se podvrgla neobičnoj korekciji polnog organa, kojom je oduševljena.

Ona je sada, nedelju dana pred početak "Elite 8", progovorila o svim muškarcima sa kojima je do sada krila da je bila.

Među njima je rijaliti učesnik Nikola Đorđević, zatim otac Maje Marinković Radomir Marinković Taki, ali i Majina, kako ona često ističe, najveća ljubav Filip Car.

Foto: Instagram printsceen

Deniz Dejm progovorila o odnosu sa Filipom Carem

Posebno je interesantno u kakvom sećanju joj je ostao Filip Car, sa kojim se nada da će se ponovo sresti u Beloj kući.

- Vidimo se u "Eliti" - rečenica je koju kontroverzna Slovenka najčešće izgovara ovih dana, a u jednoj emisiji je otvoreno govorila o odnosu sa jednim od najpoželjnijih rijaliti zavodnika:

- Poručila bih Filipu Caru da me je posle njega bolelo grlo. On je bio baš umoran tako da sam ja uzela stvar u svoje ruke. U moja usta.

Podsetimo, Deniz Dejm su pred dve godine mediji povezivali sa Filipom Carem upravo posle njegove veze sa Majom Marinković, kada je, navodno, nakon snimanja jednog spota, završio od slovenačke starlete u stanu.

Foto: privanta arhiva

Filip Car i još dva muškarca orgijali sa Deniz Dejm

Tada su se u medijima pojavili i eksplicitni snimci na kojima se videlo kako je Car sa Deniz i još dva muškarca orgijao do zore. Filip je kod nje zaboravio svoje naočare za sunce, a Denzi je čak i na svom storiju objavila selfi s njegovim naočarima i tagovala ga.

Kako su mediji prenosili, kad je to video, Car je poludeo, jer nije hteo da se za njih sazna, pa je zvao je Deniz i preklinjao je da obriše stori, što je ona i uradila.

BONUS VIDEO: