ANELI VRIŠTI OD SREĆE, POKLONIMA SE NE NAZIRE KRAJ! Nakon što je Janjuš JAVNO POSLAO PORUKU Ahmićevoj, ovo je sačekalo NA KUĆNOM PRAGU! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 30.08.2024 | 19:15


Bivša takmičarka Elite nije mogla da sakrije uzbuđenje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ANELI VRIŠTI OD SREĆE, POKLONIMA SE NE NAZIRE KRAJ! Nakon što je Janjuš JAVNO POSLAO PORUKU Ahmićevoj, ovo je sačekalo NA KUĆNOM PRAGU! (FOTO)

Bivši rijaliti učesnik i bivši momak drugoplasirane učesnice rijalitija Elita Marko Janjušević Janjuš nedavno je gostovao u emisiji "Narod pita," koju vodi Milan Milošević.

Tokom pomenutog gostovanja, Janjuš je podelio pojedinosti iz svog života nakon izlaska iz rijalitija, kao i svoje viđenje o aktuelnim dešavanjima.

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš u Narod pita

- Janjuše kako ste ti i tvoja ćerkica, imali smo prilike da vidimo da ste bili u Prijepolju? - glasilo je pitanje za njega.

- Beograd ne podnosim u poslednje vreme, ali zbog obaveza sam tu - reko je Janjuš, a potom prokomentarisao i ulazak bivše devojke Aneli Ahmić u novu sezonu "Elite".

- Video sam da je potpisala ugovor, želim joj svu sreću u ovoj sezoni i želim joj da nađe pravu ljubav svog života, moguće da će joj se ove desiti prava ljubav, pošto prošle sezone nije - rekao je Janjuš. i odgovorio na pitanje da li smatra da je nesavesna majka zbog ponovnog ulaska:

- Svako radi svoj posao onako kako misli da treba i gde može najviše da zaradi. Mislim da može da izdrži ovu godinu i da to bude njena najbolja sezona i neki kraj rijalitija i onda da se posveti detetu. Voleo bih da pobedi - rekao je Jaško.

Foto: instagram.com/aneli_hancy

Aneli

 

Aneli Ahmić je, sa svoje strane pokazala da joj popularnost ako prija i da joj je posebno drago zbog podrške koju ima u spoljnom svetu. Njena podrška danas joj je poslala pregršt poklona, među kojima su sve one sitnice u kojima devojke uživaju, a emotivni snimak je odmah podelila putem društvenih mreža.

BONUS VIDEO: