TAJNA POSETA MANASTIRU I MISTERIOZNA PORUKA O POKOJNOM BRATU! Janjuševom porodičnom kućom odzvanjaju stravični jauci!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.08.2024 | 10:15


Emotivna objava Janjuševog brata kida dušu.

Foto: Republika, Instagram
TAJNA POSETA MANASTIRU I MISTERIOZNA PORUKA O POKOJNOM BRATU! Janjuševom porodičnom kućom odzvanjaju stravični jauci!

Boris Janjušević, brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, nedavno je izazvao pažnju javnosti svojom posetom manastiru, gde je odao počast svom pokojnom bratu, Mihailu Janjuševiću, koji je život okončao vešanjem. Na svojim društvenim mrežama, Boris je podelio fotografije sa posete, pokazujući svoju emotivnu vezu sa bratom i potrebu da mu odaje počast na poseban način.

Na Instagramu, Boris je podelio sliku na kojoj pozira ispred manastira koji je posetio, jasno pokazujući svoju posvećenost i duhovnu povezanost sa mestom koje je odabrao. Nakon toga, objavio je i sliku svog pokojnog brata, uz emotivnu poruku "Mileee moj" i dodatni emotikon belog goluba. Ovim gestom, Boris je još jednom pokazao koliko mu je brat Mihailo značio i kako ga redovno čuva u svom sećanju. POGLEDAJ GALERIJU

U rijalitiju, Marko Janjušević Janjuš često je delio svoje emocije i sećanja na pokojnog brata, izražavajući bol zbog gubitka na autentičan i emotivan način. Otvoreno je govorio o želji da njegov brat Boris osnuje porodicu, ističući da bi mu to donelo olakšanje i novu nadu. Takođe, Janjuš je istakao da bi želeo da mu pruži podršku kroz materijalnu pomoć, ukoliko bi se Boris odlučio za taj korak.

Boris Janjušević je svojom posetom manastiru i emotivnim objavama na društvenim mrežama pokazao duboko poštovanje prema svom pokojnom bratu, istovremeno pružajući podršku i održavajući uspomenu na njega živog.

BONUS VIDEO: