MAJA OBRISALA PATOS STANISLAVOM! Nakon Careve poruke razvezala jezik, Krofaku će se SLOŠITI zbog ovih reči!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.08.2024 | 10:45


Maja Marinković je okrenula novi list i zauvek otpisala Stanislava.

Foto: TV Pink/printscreen
MAJA OBRISALA PATOS STANISLAVOM! Nakon Careve poruke razvezala jezik, Krofaku će se SLOŠITI zbog ovih reči!

Popularna učesnica rijalitija, Maja Marinković, sinoć je gostovala u emisiji "Narod Pita" sa bivšom drugaricom Slađom Blindom Poršelinom. Ovom prilikom, Maja je otvorila dušu i ispričala sve o svojim ljubavnim izazovima, intrigantnim porukama i raskidima, te se osvrnula na svoje odnose sa bivšim partnerima i prijateljima.

Maja je otkrila da je raskid sa Stanislavom Krofakom protekao mirno, ističući da ne želi da komentariše svoje bivše partnere na negativan način. 

- Moje raspoloženje nema nikakve veze sa muškarcima, nekako sam se od sinoć povratila i mnogo sam energičnija što je i deo moje ličnosti, a što se tiče poruke ja zaista ne znam , on je moja prošlosti i tamo će i ostati. O dečku zaista nemam ništa loše da kažem, tako da će na tome i ostati - otkrila je Maja na samom početku.

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Marinković

 

Moramo da se dotaknemo Stanislava, da li bi više volela da je on poslao igračku i tu poruku?

- Rekla sam da smo se nekako razišli normalnim putem, o bivšima sve najbolje , tu je takođe stavljena tačka tako da ne bih više pričala na tu temu.

Kakva je bila Takijeva reakcija na vaš raskid, s obzirom na to da je on uvek bio protiv vaše veze i govorio ti je da Stanislav nije muškarac za tebe?

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs/Ilustracija, Republika

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Taki je neko ko se ne meša u moj ljubavni život, on može mene da posavetuje ali ja sam ta koja uvek na kraju odlučuje. Koliko god se ja uvek vodila srcem možda je on uvek bio u pravu ali ja volim sama da se uverim da sam pogrešila - priznala je Maja za Pink.rs.

BONUS VIDEO: