OVO JE BRAT STANISLAVA KROFAKA KOGA JE KRIO OD MAJE! Sačekao raskid, pa obelodanio nikad viđenu fotografiju!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.08.2024 | 11:45


Stanislav Krofak nikada nije želeo Maju da upozna sa bratom.

Foto: Amig show
OVO JE BRAT STANISLAVA KROFAKA KOGA JE KRIO OD MAJE! Sačekao raskid, pa obelodanio nikad viđenu fotografiju!

Fanove rijalitija "Elita 7" šokirala je vest da su Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera pre samo nekoliko dana zvanično završili svoju ljubavnu romansu, dok razlog njihovog raskida i dalje intrigira javnost s obzirom na to da ni Maja ni Stanislav ne iznose u medije zbog čega je pukla tikva. Mnogi su posumnjali u to da će se Maja brže-bolje vratiti na svoju najveću ljubav - Filipa Cara, za kog je do skoro isticala da ga voli.

Maja je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita", gde je naglasila da se oseća mnogo bolje nakon raskida sa Krofakom i da je na tu vezu definitivno stavljena tačka, a Stanislav je sada odlučio da pokaže koliko uživa posle odnosa sa Majom. Naime, podelio je fotografiju sa bratom i poželeo mu srećan rođendan:

- Srećan rođendan, brate - napisao je Stanislav Krofak putem svog Instagrama.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak sa bratom

Podsetimo, gledateljka koja se nedavno uključila u program je otkrila da se Maja u Zagrebu našla sa svojom podrškom i tom prilikom otkrila da se Stanislav dopisuje sa drugim devojkama. U pomenutoj emisiji Maja nije želela previše da govori o datoj temi, te su svi posumnjali da joj je modrice naneo Stanislav, a informacije koje su procurile na društvenim mrežama šalju neku sasvim drugu sliku i navode da je Maja tukla te devojke, a čak i da je intervenisala policija.

Podsećamo, starleta i MMA borac su boravili u Hrvatskoj, a pre toga su boravili na Crnogorskom primorju. Sve je bilo savršeno u Budvi do jednog momenta, kada je, kako Star saznaje, Maja spazila devojku koja je htela da flertuje sa Stanislavom.

BONUS VIDEO: