MAJA MARINKOVIĆ ODUVALA CARA UŽIVO NA PINKU! U sve umešala Aleksandru, pa mu zadala NAJJAČI UDARAC!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.08.2024 | 13:45


Maja Marinković poslala jasnu poruku Aleksandri i Filipu Caru.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com/filip_car_capo_ck
MAJA MARINKOVIĆ ODUVALA CARA UŽIVO NA PINKU! U sve umešala Aleksandru, pa mu zadala NAJJAČI UDARAC!

Iako su iznenada raskinuli, Maja Marinković ni dan-danas nema nijednu ružnu reč za Stanislava Krofaka Panteru, pa je u sinoćnoj emisiji naglasila da je on drugačiji od svih njenih bivših momaka i da njega nije morala da finansira, već je plaća samo svoje odlaske u Hrvatsku, gde živi Krofak.

Gledaoci su se redom uključivali u program i postavljali pitanja, a Marinkovićeva je iznosila nove detalje iz tog odnosa, kao i odnosa sa Filipom Carem:

- Majo, pričala si da si Caru davala pare, kao i Janjušu. Koliko si sad Stanislavu dala para, pa si toliko tužna? - pitao je Zoran.

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Marinković

 

- Stanislav nije bio kao nijedan moj prethodni muškarac. On je gospodin, ja sam svoje dolaske plaćala. Meni je stvarno glupo i degutantno da pričam o tome ko je kome plaćao - odgovorila je Maja.

Uključila se nova gledateljka, koja se osvrnula na Majin odnos sa Carem, gde je uplela i Aleksandru Nikolić, sa kojom Filip ima dete:

- Majo, zašto se mešaš u odnos Filipa i Aleksandre? Nikad nećeš biti srećna, ako skaćeš na njega. Čovek ima dete - pitala je gledateljka.

- Ne znam što sam ja kriva, ako mi stižu pokloni. Ja se ne mešam u njegovu vezu, mene Filip više ne interesuje. Postala sam ravnodušna, ja sam čak Aleksandru večeras i podržala. To je moja prošlost. Želim im sreću, neka uživaju u svojoj ljubavi - rekla je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO: